| stefantacu a întrebat:

Care credeti ca e cel mai mare mister din lume in afara de OZN-URI?

Răspuns Câştigător
| MskDesign a răspuns:

Nu stiu de ce, dar cred ca cel mai mare mister al lumii nu sunt OZN-urile, ci noi, specia umana.Pana la descoperirea unor noi lumi, care cred ca nu va fi prea departe, noi suntem unici in univers, asta pana la proba contrarie.

14 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Mintea umana.

NOname
| NOname a răspuns:

Femeia. love struck

| Inferno a răspuns:

Nu stiu daca superlativul isi are rosul,insa pe lista de mistere,sau daca nu le putem numi mistere, cel putin le putem trece in lista lucrurilor interesante, as adauga: liniile Nazca, Capetele de pe insula Pastelui, stonehenge si restul constructiilor ce seamana mult cu a cesta (sunt mai multe stonehenge-uri), viata contelui de Saint Germain, Fulgerele Globulare, acele cranii de cristal, Pietrele miscatoare din valea mortii (Asta a fost elucidat), Manuscrisul voynich, Manuscrisul lui Dzyan (sunt mai multe manuscrise misterioase insa nu-mi vin in minte acum), Mai sunt toate asa zisele mistere din lumea criptozoologiei, Craniul copilului Soarelui, etc, etc.

| Tyberiu2000 a răspuns:

Eu aș spune că cel mai mare mister din lume (chiar și după OZN-uri) este misterul apariției speciei umane. există multe teorii dar nici una nu poate fi adusă până la final.De exemplu Dumnezeu? El de unde a apărut, că n-avea cum să existe din totdeauna.Sau teoria că a căzut un asteroid care a adus cu e un nou tip de specie care a suferit mutați și a ajuns până la urmă prima specie vie de pe glob care a evoluat în ce vedem noi acum.Dar asteroidul de unde a apărut? Și ea poate fii tot o mutație a altei specii, dar specia primordială de unde a apărut, așa cum am spus n-avea cum să fie din totdeauna.Deci acesta rămâne cel mai mare secret de pe pământ sau din spațiu.

| sublime89 a răspuns (pentru NOname):

Si pe barbat il lasi pe dinafara? Suntem si noi oameni, totusi laughing

| sublime89 a răspuns:

Originea Universului e tot timpul cel mai mare mister, presupun.

NOname
| NOname a răspuns (pentru sublime89):

Ei, nu, dar ştii cum se zice, femeia e un mister (unul dintre cele mai dulci).;))

- http://i.imgur.com/fWoI6jj.jpg
- http://i.imgur.com/8JftQwa.jpg :)))

Da, tinand cont de faptul ca fiecare om isi are originea intr-o femeie, nici nu ma asteptam ca aceasta sa nu fie un mister.hee hee Asta e traditia in Universul asta se pare, originile trebuie sa fie misterioase laughing

NOname
| NOname a răspuns (pentru sublime89):

Aha, pe oriunde o luăm, tot în misterul originilor o dăm.hee hee

Da, ce n-as da sa nu fie asa. Dar poate ca e mai bine asa, cine stie? Decat sa afli ceva ce nu-ti va placea deloc, poate ca e mai bine sa nu poti afla acel ceva niciodata, si doar sa-ti imaginezi diferite scenarii. Asta ajuta macar la dezvoltarea imaginatiei laughing

| Theo94 a răspuns:

Cum a aparut totul, cine suntem, de unde venim, incotro ne indreptam.

| relian a răspuns:

Mister e ceva ce nu cunoastem ce nu ne putem explica.Acum cit de mare este, depinde cita importanta acordam acelui necunoscut.Dar toate sint mari pentru ca nu sintem capabili a le explica, deci mai degraba am putea spune nu care este cel mai mare ci caruia i se acorda mai multa atentie.Dar asta depinde e fiecare cel doare, ce il intereseaza..Asa la nivel academic orice mister este tratat cu aceiasi atentie de cei care le studiaza.

| Shammal a răspuns:

Felul in care functioneaza realitatea aici, daca stai sa observi uneori parca suntem teleghidati, facem niste lucruri fara a fi constienti ca le facem, mergem dusi de valul idelilor colective

| jamal000 a răspuns:

Atlantida!