| Angeloxd a întrebat:

Care credeți că este cel mai bun candidat pentru viața?

6 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Eu normal.

| NotNamed a răspuns:

Doar in galaxia noastra Calea Lactee au fost gasite deocamdata sute de planete din cele peste 100 de miliarde estimate ca fiind planete asemanatoare pamantului care pot gazdui viata. De exemplu, Planeta K2-18B care este situata la 124 de ani lumina de Pamant este planeta cu cea mai mare sansa de a sustine viata descoperita pana acum datorita vaporilor de apa gasiti in atmosfera, primeste la fel de multa energie de la soarele sau precum o primeste si planeta noastra, primeste putin mai multa radiatie, temperaturile planetei sunt similare cu cele ale pamantului avand teperaturi intre -12°C si 45°C. Atmosfera este bogata in Hidrogen si pana la 50% vapori de apa ce formează un invelis dens de gaz care poate face posibila orice forma de viata. Asta e doar un exemplu din zecile sau sutele de planete descoperite pama acum iar in fiecare an cu cat tehnologia avanseaza mai mult continua sa fie gasite din ce in ce mai multe planete. Daca avem atatea planete asemanatoare Pamantului care pot face viata posibila, gandeste.te cate pot exista in intregul univers care are o lungime de 93.000.000.000 (miliarde) de ani lumina, cu un numar de galaxii estimat la 2.000.000.000.000 (trilionane) si cu un total de planete estimat la 1.000.000.000.000.000.000.000.000 (sectilion). Aceste cifre arata clar ca viata extraterestra e imposibil sa nu se formeze si pe alte planete. Intr.un sectilion de planete e imposibil ca toate planetele sa semene intre ele si niciunul cu Pamantul. Dar na, pe credinciosi nu prea ii duce bibilica si logica.

| Mirel4412 a răspuns:

Nu am ce sa cred pentru ca nu am facut nici o cercetare, si oamenii care au facut nu s au dus acolo sa vada cum e.

| Zuzu1991 a răspuns:

Dragnea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ce crezi?

| Angeloxd explică (pentru anonim_4396):

Că este posibil

Întrebări similare