Niciunul.Ambele sunt multe deoarece
1)Punem de multe ori intrebari fara raspuns
2)Gasim raspunsuri dar nu avem intrebarile
Viata e ciudata avem raspunsuri la intrebarile pe care nu le gasim si avem intrebari care nu isi gasesc raspunsul
Nu mai ranji atata! Uita-te pe TPU: cate intrebari au utilizatorii la ei in profil, si cate raspunsuri
Mda, si uneori avem raspuns la toate, desi nu ne-am pus niciodata intrebarile respective
Parerea mea este ca niciunul. Poti sa (iti) pui intrebari cu carul si sa dai tot atatea raspunsuri la ele, nu neaparat corecte.
NU inteleg totusi de ce i-ai raspuns asa lui pavdany92, care a fost amabil sa iti raspunda cand putea sa faca altceva. "Nu mai ranji atata! Uita-te pe TPU: cate intrebari au utilizatorii la ei in profil, si cate raspunsuri ". daca utilizatorii TPU au puse cateva intrebari la profil, asta nu inseamna ca acelea sunt singurele intrebari pe care si le-au pus in viata pana acum. Nu poti sa compari viata reala cu un simplu site cum e TPU. repet, parerea mea.
Numarul raspunsurilor pe care le poate da, de ce pentru ca nu poti sti raspunsul la toate dar sa te intrebi de toate poti
Cred ca sunt la egalitate.Gasim raspuns pentru orice intrebare. Daca ai fi spus "numarul raspunsurilor corecte pe care le poate da", raspunsul era evident.
Nu este gresit sa iti pui intrebari si sa cauti raspunsuri.Mie imi place sa dau raspunsuri.Imi pui o intrebare? (sa fie serioasa).
Intrebare serioasa: de ce trebuie toti sa ne "punem" intrebari? Nu putem sa ne-o punem si gata?
O intrebare naste un raspuns, indiferent de tipul sau (fals, corect), dar un raspuns ce naste? Poate naste o alta intrebare. Intrebarea aceea, iarasi, naste un raspuns; raspunsul, iarasi, naste o noua intrebare, ca tot inaintezi in cunoastere si vrei sa afli din ce in ce mai mult. Cu cat stii mai multe, realizezi ca stii tot mai putin, din cauza ca esti avid de cunoastere. Asa si cu intrebarile/raspunsurile, nu-s unele mai putin decat altele, pentru ca se afla la capetele diametrului unui cerc; diametru intr-o continua miscare de rotatie.
Sincer, cred că prima. Pentru a îți putea pune întrebări, trebuie să fii cât de cât interesat. Iar interesul e ceva tot mai rar la oameni. Un răspuns poate da oricine la orice întrebare. Chiar și prost, ignorant și eronat, tot un răspuns este.
Si eu cred la fel. Ne place sa raspundem aiurea, si altora, si noua insine. Cautam intrebarile altora, sa ne dam cu presupusul, si uitam sa mai (ne) punem si noi intrebari. Evoluam mental de-a lungul vietii? Sau numai ne plictisim sa ne tot intrebam de misterele, chichitele si miracolele ei?
Mie totul incepe sa imi puta a "sindromul telecomandei". Toti stim la ce folosesc butoanele, dar nimeni nu mai stie CUM functioneaza. Si nici nu vrem sa ne intrebam... ca daca ne intrebam, ne doare capul si ne trebuie un raspuns, nu?
Mai limitat cred ca este numarul raspunsurilor bune si potrivite pe care le putem da. Asa raspunsuri fara noima putem da la nesfarsit asa cum putem pune intrebari inutile.