| 1Mihai1 a întrebat:

Care credeti ca este rolul imaginatiei?

PS: Daca spuneti ca rolul este evolutia, oare asta se numeste evolutie sau e doar ceva mecanic?

9 răspunsuri:
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Rolul imaginației-acela de a fi creativ, inventiv, pentru a putea supraviețui. Ăsta mi se pare unul din cei mai importanți factori.

| 1Mihai1 explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Daca nu esti creativ nu poti supravietui?

| dragos9234 a răspuns:

Pai, Inafara de a-ti imagina ....care poate fi rolul?

Daca te referi la motivul pentru care avem noi imaginatie este altceva.
Tu (presupunand ca esti mascul) de ce ai sfarcuri? Iti sunt ele folositoare la ceva? Nu!
Scopul nu este necesar existentei.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru 1Mihai1):

În ziua de azi? Posibil.
Eu vorbesc de om ca animal inteligent, dar fără nici un mijloc de protecție, lăsat în mijlocul junglei.Cum mai supraviețuiește? Cu ajutorul inteligenței de care dispune, inventează un mijloc de apărare, de nutriție, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imaginatia este cred unul dintre lucrurile care ne diferentiaza de animale.Eu nu cred ca o bacterie
isi imagina ia ca peste enspe mii de ani o sa fie zimbru.
Rolul imaginatiei este de ne da un tel in viata si nu numai, pentru ca un tel nu este numai o imaginatie ci o realitate.

| Delicacy a răspuns:

Prin intermediul imaginaţiei, câmpul cunoaşterii umane se lărgeşte foarte mult, omul fiind capabil de performanţa unică de a realiza unitatea între trecut, prezent şi viitor.Imaginaţia nu este numai în stare să refacă acest drum, al unităţii, ci să obţină ceva cu totul nou.Produsul imaginaţiei exprimă personalitatea, originalitatea acesteia şi este el însuşi original, fie în raport cu experienţa individuală, fie în raport cu cea socială.

Răspuns utilizator avertizat
| AlbaAura a răspuns:

Imaginația sugereaza idei, avand puterea sintetica a minții noastre de a-și extinde dincolo de orice limita sau constrangere, viziunile ei launtrice.In imaginație fiecare iși are universul sau particular, pe cand in realitate toți avem același univers comun.

| Shammal a răspuns:

Este un instrument prin care putem crea orice, rolul ei e de a satisface aceasta abilitate a omului de a crea

Întrebări similare