Micii, semințele, berea, manelele, moaștele, datul cu părerea, gură-căscatul, parvenitismul și ciuda.
Ignoranta
invidia
minciuna
suntem falsi
intoleranta
rasisti
descurcareti
religiosi
ospitalieri
inteligenti. aceasta din urma e o valoare ce cu mult timp in urma ne facea cinste. in prezent, cu parere de rau...nu cred ca mai e valabil.
ceea ce am scris nu vrea sa jigneasca absolut pe nimeni de pe TPU.
e ceea ce multi dintre noi nu vrem sa vedem. e rezultatul a multor factori a ultimilor ani, si pe care incercam sa nu il privim.
Primele 6 nu sunt valori. VALOÁRE, valori, s. f. I. 1. Proprietate a ceea ce este bun, dezirabil și important; p. restr. lucrul bun, dezirabil, important ca atare (adevărul, binele, frumosul); importanță, însemnătate, preț, merit. ◊ Scară de valori = ierarhie a valorilor. Judecată de valoare = judecată normativă care enunță o apreciere. ◊ Loc. adj. De valoare = a) (despre lucruri) prețios, scump, de preț; valoros; b) (despre oameni) important, merituos; cu autoritate; valoros. ◊ Expr. A scoate (sau a pune) în valoare = a arăta, a demonstra importanța, calitățile esențiale ale unei ființe, ale unui lucru, ale unui fenomen etc.; a scoate în relief, a sublinia. ♦ (Concr.) Ceea ce este important, valoros, vrednic de apreciere, de stimă (din punct de vedere material, social, moral etc.). ♦ (Concr.) Persoană vrednică de stimă, cu însușiri deosebite.
Asa, la un prim brainstorming: indiferenta, lipsa de toleranta, lenea, barfa, respectul - fata de cei cu functie si putere, increderea - ca sri-ul te urmareste pas cu pas, aflarea in treaba, conservatorismul si limitarea, martirismul, banul si pozitia sociala, creativitatea - cand e vorba de smecherii... Mai adaug daca imi mai vin idei
Cele prezentate de tine nu sunt valori, deci nu raspuzi la ceea ce-ti cere intrebarea VALOÁRE, valori, s. f. I. 1. Proprietate a ceea ce este bun, dezirabil și important; p. restr. lucrul bun, dezirabil, important ca atare (adevărul, binele, frumosul); importanță, însemnătate, preț, merit. ◊ Scară de valori = ierarhie a valorilor. Judecată de valoare = judecată normativă care enunță o apreciere. ◊ Loc. adj. De valoare = a) (despre lucruri) prețios, scump, de preț; valoros; b) (despre oameni) important, merituos; cu autoritate; valoros. ◊ Expr. A scoate (sau a pune) în valoare = a arăta, a demonstra importanța, calitățile esențiale ale unei ființe, ale unui lucru, ale unui fenomen etc.; a scoate în relief, a sublinia. ♦ (Concr.) Ceea ce este important, valoros, vrednic de apreciere, de stimă (din punct de vedere material, social, moral etc.). ♦ (Concr.) Persoană vrednică de stimă, cu însușiri deosebite.
Daca tot esti cu DEX-ul in mana cauta si definitia pentru ironie si sarcasm
1) Berea
2) Burta
3) Semintele
4) Echipele proaste de fotbal
5) IQ sub 50
6) Manelele clar
7) Hotia
8) Nesimtirea
9) Ignoranta
10) Pisicile si alte rozatoare
VALOÁRE, valori, s. f. I. 1. Proprietate a ceea ce este bun, dezirabil și important; p. restr. lucrul bun, dezirabil, important ca atare (adevărul, binele, frumosul); importanță, însemnătate, preț, merit. ◊ Scară de valori = ierarhie a valorilor. Judecată de valoare = judecată normativă care enunță o apreciere. ◊ Loc. adj. De valoare = a) (despre lucruri) prețios, scump, de preț; valoros; b) (despre oameni) important, merituos; cu autoritate; valoros. ◊ Expr. A scoate (sau a pune) în valoare = a arăta, a demonstra importanța, calitățile esențiale ale unei ființe, ale unui lucru, ale unui fenomen etc.; a scoate în relief, a sublinia. ♦ (Concr.) Ceea ce este important, valoros, vrednic de apreciere, de stimă (din punct de vedere material, social, moral etc.). ♦ (Concr.) Persoană vrednică de stimă, cu însușiri deosebite. Nu raspunzi intrebarii
Mersi frumos pentru corectura.Nu as fi realizat ca raspunsul meu nu este bun.Esti o persoana minunata!
1.Spiritul de turma.
2.Egoismul exagerat.
3. Dumnezeu: "cel Adevarat"
4. Florin Salam prezent ori de cate ori te intorci de la capsuni.
5. Dragostea materna... fata de alocatiile oferite de statul englez.
6.Ne tragem toti din moase: "mai la stanga prostule, n-ai facut bine, trebuia sa mai tai, sa pui ca lumea, dar eu nu pun mana."
7.Diplomatia...nuuu, ma refer la boala aia psihica, cand m@-ta amaneteaza tot sa ai si tu diploma de injiner.
8.Respectul fata de cel decedat, dupa ce l-ai injunghiat intr-o incaierare in mall.
9. Oscilatia dintre gratar cu porc intreg si foame/ fittnes cu pauza de shaorma/activia de slabit si slaninuta din poseta/
10.Perseverenta...de a accepta aceleasi rahaturi an dupa an.
1)inteligenta
2)invenitvitatea
3)forta de munca
4) frumusetea
5)patriotismul
6)prietenosi
7)simtul umorului
8)pofta de viata
9)iubitori de familie
10)bunatate
1.Fericirea
2.Omenia
3.Increderea
4.Pastrarea traditiilor
5.Prietenosi
6.Petrecareti
7.Iubitori
8. Numerosi
9.Religiosi
10.Creativi
P.S.:Stiu ca unii nu cred asta insa mai exista din fericire cativa romani care mai sunt asa cum am spus eu mai sus!