| antrenorfericirero a întrebat:

Care crezi că sunt cele mai populare 10 valori ale românilor?

13 răspunsuri:
| violeta3 a răspuns:

1.Fericirea
2.Omenia
3.Increderea
4.Pastrarea traditiilor
5.Prietenosi
6.Petrecareti
7.Iubitori
8. Numerosi
9.Religiosi
10.Creativi
P.S.:Stiu ca unii nu cred asta insa mai exista din fericire cativa romani care mai sunt asa cum am spus eu mai sus!

| miki_6623 a răspuns:

1)inteligenta
2)invenitvitatea
3)forta de munca
4) frumusetea
5)patriotismul
6)prietenosi
7)simtul umorului
8)pofta de viata
9)iubitori de familie
10)bunatate

| gelu1970 a răspuns:

Ignoranta
invidia
minciuna
suntem falsi
intoleranta
rasisti
descurcareti
religiosi
ospitalieri
inteligenti. aceasta din urma e o valoare ce cu mult timp in urma ne facea cinste. in prezent, cu parere de rau...nu cred ca mai e valabil.
ceea ce am scris nu vrea sa jigneasca absolut pe nimeni de pe TPU.
e ceea ce multi dintre noi nu vrem sa vedem. e rezultatul a multor factori a ultimilor ani, si pe care incercam sa nu il privim.

| Oana92 a răspuns:

Asa, la un prim brainstorming: indiferenta, lipsa de toleranta, lenea, barfa, respectul - fata de cei cu functie si putere, increderea - ca sri-ul te urmareste pas cu pas, aflarea in treaba, conservatorismul si limitarea, martirismul, banul si pozitia sociala, creativitatea - cand e vorba de smecherii... Mai adaug daca imi mai vin idei laughing

| WaterDrop a răspuns:

1) Berea
2) Burta
3) Semintele
4) Echipele proaste de fotbal
5) IQ sub 50
6) Manelele clar
7) Hotia
8) Nesimtirea
9) Ignoranta
10) Pisicile si alte rozatoare

| LostInPark a răspuns:

1.Spiritul de turma.
2.Egoismul exagerat.
3. Dumnezeu: "cel Adevarat"
4. Florin Salam prezent ori de cate ori te intorci de la capsuni.
5. Dragostea materna... fata de alocatiile oferite de statul englez.
6.Ne tragem toti din moase: "mai la stanga prostule, n-ai facut bine, trebuia sa mai tai, sa pui ca lumea, dar eu nu pun mana."
7.Diplomatia...nuuu, ma refer la boala aia psihica, cand m@-ta amaneteaza tot sa ai si tu diploma de injiner.
8.Respectul fata de cel decedat, dupa ce l-ai injunghiat intr-o incaierare in mall.
9. Oscilatia dintre gratar cu porc intreg si foame/ fittnes cu pauza de shaorma/activia de slabit si slaninuta din poseta/
10.Perseverenta...de a accepta aceleasi rahaturi an dupa an.

| Drolja a răspuns:

Micii, semințele, berea, manelele, moaștele, datul cu părerea, gură-căscatul, parvenitismul și ciuda.

| UnBroken2016 a răspuns:

Amuzante primele 2 raspunsuri.

| JustaLittle a răspuns (pentru gelu1970):

Primele 6 nu sunt valori. VALOÁRE, valori, s. f. I. 1. Proprietate a ceea ce este bun, dezirabil și important; p. restr. lucrul bun, dezirabil, important ca atare (adevărul, binele, frumosul); importanță, însemnătate, preț, merit. ◊ Scară de valori = ierarhie a valorilor. Judecată de valoare = judecată normativă care enunță o apreciere. ◊ Loc. adj. De valoare = a) (despre lucruri) prețios, scump, de preț; valoros; b) (despre oameni) important, merituos; cu autoritate; valoros. ◊ Expr. A scoate (sau a pune) în valoare = a arăta, a demonstra importanța, calitățile esențiale ale unei ființe, ale unui lucru, ale unui fenomen etc.; a scoate în relief, a sublinia. ♦ (Concr.) Ceea ce este important, valoros, vrednic de apreciere, de stimă (din punct de vedere material, social, moral etc.). ♦ (Concr.) Persoană vrednică de stimă, cu însușiri deosebite.

| JustaLittle a răspuns (pentru Oana92):

Cele prezentate de tine nu sunt valori, deci nu raspuzi la ceea ce-ti cere intrebarea VALOÁRE, valori, s. f. I. 1. Proprietate a ceea ce este bun, dezirabil și important; p. restr. lucrul bun, dezirabil, important ca atare (adevărul, binele, frumosul); importanță, însemnătate, preț, merit. ◊ Scară de valori = ierarhie a valorilor. Judecată de valoare = judecată normativă care enunță o apreciere. ◊ Loc. adj. De valoare = a) (despre lucruri) prețios, scump, de preț; valoros; b) (despre oameni) important, merituos; cu autoritate; valoros. ◊ Expr. A scoate (sau a pune) în valoare = a arăta, a demonstra importanța, calitățile esențiale ale unei ființe, ale unui lucru, ale unui fenomen etc.; a scoate în relief, a sublinia. ♦ (Concr.) Ceea ce este important, valoros, vrednic de apreciere, de stimă (din punct de vedere material, social, moral etc.). ♦ (Concr.) Persoană vrednică de stimă, cu însușiri deosebite.

| JustaLittle a răspuns (pentru WaterDrop):

VALOÁRE, valori, s. f. I. 1. Proprietate a ceea ce este bun, dezirabil și important; p. restr. lucrul bun, dezirabil, important ca atare (adevărul, binele, frumosul); importanță, însemnătate, preț, merit. ◊ Scară de valori = ierarhie a valorilor. Judecată de valoare = judecată normativă care enunță o apreciere. ◊ Loc. adj. De valoare = a) (despre lucruri) prețios, scump, de preț; valoros; b) (despre oameni) important, merituos; cu autoritate; valoros. ◊ Expr. A scoate (sau a pune) în valoare = a arăta, a demonstra importanța, calitățile esențiale ale unei ființe, ale unui lucru, ale unui fenomen etc.; a scoate în relief, a sublinia. ♦ (Concr.) Ceea ce este important, valoros, vrednic de apreciere, de stimă (din punct de vedere material, social, moral etc.). ♦ (Concr.) Persoană vrednică de stimă, cu însușiri deosebite. Nu raspunzi intrebarii

| WaterDrop a răspuns (pentru JustaLittle):

happy Mersi frumos pentru corectura.Nu as fi realizat ca raspunsul meu nu este bun.Esti o persoana minunata!

| Oana92 a răspuns (pentru JustaLittle):

Daca tot esti cu DEX-ul in mana cauta si definitia pentru ironie si sarcasmwinking