| bobyclau a întrebat:

Care e cea mai usoara moarte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea in credinta si adevar.in pacat e cea mai grea si in suferinta sufleteasca.iti doresc una usoara.cand o fi.

47 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca puneai intrebarea asta cu o categorie mai la vale iti dadeam un raspuns pe masura impresiei pe care mi-o facu intrebareahee hee
Asa sunt nevoita sa tacI don't want to see

| danut a răspuns:

De caine. rolling on the floor

| siwel a răspuns:

Aia in care sti sigur ca mergi unde e mai bine ca aici.

| ania a răspuns:

Moartea celui impacat cu Dumnezeu.

| Gospell a răspuns:

Stop-cardiac

soothe
| soothe a răspuns:

De plictiseala!

| BeT a răspuns:

Te culci si nu te mai trezesti!

| cornculapte a răspuns:

laughing Sunt incapabila sa le compar, din moment ce n-am trecut inca prin nici o tentativa. Dar nu cred ca moartea e ceva greu. Ai murit si gata! Nu mai esti. laughing Simplu ca BUNA ZIUA, nu?

| emy a răspuns:

Dar pot sa stiu de ce ne intrebi asta? Nu mi-o lua in nume de rau, dar simt nevoia sa te intreb acest lucru.

| hippiemuslim a răspuns:

Nu stiu ce relevanta ar avea. Injectia cu somnifer + ucidere este o moarte "usoara".

| Alex_7297 a răspuns:

Bătrâneţe.

| Ea12345 a răspuns:

Niciunul dintre noi nu stie exact...cand voi pati, iti voi spune big grin

| Klara a răspuns:

Baii, de unde sa stiti voi care e cea mai usoara moarte, atata timp cat sunteti vii?!

| coosmin24 a răspuns:

Moartea in somn.nu simiti nimicbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| NimeniCuActe a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva happy. Kinda' silly question...

| LittleandLiars a răspuns:

Batranetea laughing

| madalicious a răspuns:

Cea in somn. Sau intoxicarea cu pastile. Nu le simti.

| LawR3n a răspuns:

Una dintre întrebările mele favorite. 1) Ştinţific "injecţia letală" este cea mai bună soluţie. 2) Ceva rapid şi fără întoarcere! 3)De bătrâneţe cu o familie întemeiată, fără "duşmani" sau remuşcări (aici intră stopul-cardiac şi somnul). Nici o moarte nu este "uşoară".

| Pupily92 a răspuns:

Sa dormi si sa te impuste cineva in cap.sa nu apuci sa-ti dai seama ce se intampla...nu apuci sa reactinezi
happy

| Abcfunny a răspuns:

In somn.

de ce ai vreun gand?laughing

| multimoak a răspuns:

Cand esti beat si drogat! Atunci mor cu zambetul pe buze plus ca nu simti nimic, e ca un vis. N-am murit ca sa-ti zic exact senzatia, dar cand voi muri iti voi trimite un semn de sus si te asigur daca functioneaza big grin

| SeNyS a răspuns:

Asta poate sa iti rasp doar o persoana care a murit, sa iti spuna cum a fosttonguelaughing p. s deocamdata n-am murit sa iti zic cum e!

| badcommandorfilenamef1 a răspuns:

Cea mai usoara moarte este cea simbolica!winking

| badcommandorfilenamef1 a răspuns:

File Mismatch! big grin

| Puiutz a răspuns:

In somnstraight face

| T. AC a răspuns:

Majoritatea spun ca cea mai usoara moarte e in somn dar nu e asa inainte sa mori esti treaz si efectiv suferi dar mai departe nu e de iscutat nu am nici un motiv happy dar sunt de-acord cu lemur si cu decizia ta de al premia cu o fundita happy

| Stefan2111 a răspuns:

In somn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este moartea usoara/grea? Stii tu asta?

Întrebări similare