| RAY a întrebat:

Care e mai sanatos, oare un gratar electric sau unul pe aburi?

Tot vad ca gratarul e pericol = cancer, obezitate, moarte dar timp de milioane de ani am facut gratare si mai traim.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel cu aburi banuiesc.
Ai ceva cu viata mea de pui numai intrebari legate de mancare? :'(

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Da ma face dinozaur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

De ce dinozaur? laughing

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ca ma ingrasa, frumoasa bluza ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Merci happy sa nu ma deoache nimeni laughing

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Cum tiai petrecut ziua de nastere?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ce? N-a fost ziua mea big grin

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Team confundat scuze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

N-ui nimic happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aburi

| Fatamuntilor a răspuns:

BANUESC ca cel pe aburi!
Dar e important si ce pui pe gratar.Una e sa pui bucata de carne de porc, cu grasimea curgand, si alta insemna o bucata de piept de pui.
Apoi nu mancam gratar in fiecare zi, nu?

| Mădă0611 a răspuns:

Oooo, frate, nu v-ati saturat de placa aia cu "bunicii nostri"? Pe vremea aia nu erau atatea porcarii in mancare, mancai o rosie, dadeai corpului nutrienti, acum ii dai toxine, nu era asa poluat aerul si nu era asa stresata lumea (stresul slabeste imunitatea, asta e una din cauzele cancerului, pentru ca un organism sanatos omoara celulele rebele), astfel organismul avea timp sa se refaca daca primea hrana nesanatoasa din cand in cand.
Cu grataru' nu ma stiu, nu ma omor dupa asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul e sănătos dacă nu mănânci până uiți de tine, zilnic...
Chestiile care cauzează cancer și obezitate (legat strict de alimentație) sunt excesul și substanțele folosite pentru conservarea și tratarea alimentelor din magazine.

Asta e toată filozofia.