Berbec!
Mai ales femeile din berbec! si nu spun asta caci eu sunt in aceasta zodie, dar am citit foarte mult despre zodii si se pare ca este o zodie foarte puternica. Fireste ca asta nu inseamna ca toti trebuie sa fie asa, e mai mult o chestie generala. Fiecare individ e diferit!
Ambitioasa, puternica...nu avem asa ceva in zodiac.Doar zaluda, tripata, euforica, nebuna(calitati confundate cu ambitia, respectul de sine, curajul) normal ca iti e frica sa te apropii de ei pentru ca sunt cat de cat puternici, dar de data asta voi apela la altlasul zoologic, aleg leul.
Leu. Cel mai ambiţios curajos şi geniu strateg din totdeauna Alexandru Macedon cel Mare a fost leu Şi Napoleon.
ps: şi eu
Taur! luativa dupa animal ca taurul iti snopeste leu laudaros ii 5 5 egal acum taur leu
Am citit pe net cea mai periculoasa zodie e gemenii si asta sunt eu geamana am vazut peste tot pe net ca sunt gemenii sunt cei mai vicleni din tot zodiacul si ocupa primul loc in clasament si a doua zodie dupa gemeni e fecioara dupa aia leul si taurul e ultimul nu va mai dati mari cu taurul!
Da ce zodii mai stiu dar cea mai puternica zodie e gemenii am citit pe net
In sfarsit cineva care stie ca leul e un mare laudaros! ! BRAVO!
AvalohAlyn întreabă: