Hi!
Sa`tz spun sincer eu cred ca cea mai frumoasa si dulce poezie de dragoste este aia care o vei scrie insasi TU`indiferent de faptul ca ai darul de a compune sau Nu.nu conteaza.alea la sigur vor fi sentimentele tale cu adevarat...dar daca vrei versuri formidabile uite aici:
"Atunci cand imi imaginez o femeie perfecta, imi apare imaginea ta..."
sau
"Esti un ocean nesfarsit de frumusete..."
sau
Eu: - Ma mai iubesti?
El: - Din cand in cand si cateodata mereu.
sau
El: -Te iubesc!
Eu: -Doar atat stii sa spui?
El: - Doar atat stiu sa fac...sau pur si smplu ''TE IUBESC''. scurt, clar si cuprinzator.:d
pka.
http://i388.odnoklassniki.ru/getImage?photoId=379793073464&photoType=0
Poezia scrisa de extraordinarul, nemaipomenitul, bunocul, superbul, inteligentul, timid , sensibil inegalabilul Bacemi
Eu sunt fan Minulescu, asa ca nu ma decid intre "Iubire, bibelou de portelan" si "Celei care pleaca".
Nu exista.dar poti face complimente care intorc inima pe dos
daca vrei sa afli.da add la khan_estkan pe mess
Nu exista, ca poate mai mult decat eticheta de pe punga de covrigi, nu ai citit.
Toate poeziile de dragoste sunt frumoase.Dar sunt atemporale si fara efect.Nu as fi original daca as recita iubitei mele cateva versuri dintr-o poezie deja violata de 10000000 de cititori.M-a rezum doar la a va arata un compliment care exprima admiratia fata de persoana draga -te cred ca nu m-ai mintit, ai ascuns doar adevarul-
Ce sa mai probabil ca esti destept tare. da-mi tu un contraexemplu si mai vedem
@cantemir13, intrebarea nu era "ce poezie de dragoste ai recita iubitei tale", ci care este preferata ta, ca nici eu nu-i recit sub clar de luna iubitului meu...
Imi plac mai multe, dar o sa-ti arat doar doua:
Eu te-am iubit şi poate că iubirea
În suflet încă nu s-a stins de tot,
Dar nici nelinişte şi nici tristeţe
Ea nu îţi va mai da, aşa socot.
Fără cuvinte te-am iubit, fără nădejde,
De gelozie, de sfială chinuit.
Dea Domnul să mai fii cândva iubit
Aşa adânc, aşa gingaş cum te-am iubit. Aleksandr Sergheevici Puşkin
Cand ne-am zarit, aerul dintre noi
si-a aruncat dintr-o data
imaginea copacilor, indiferenti si goi,
pe care-o lasa sa-l strabata.
Oh, ne-am zvarlit, strigandu-ne pe nume,
unul spre celalalt, si-atat de iute,
ca timpul se turti-ntre piepturile noastre,
si ora, lovita, se sparse-n minute.
As fi vrut sa te pastrez in brate
asa cum tin trupul copilariei, in trecut,
cu mortile-i repetate.
Sa te imbratisez cu coastele-as fi vrut. Nichita Stanescu
;)) depinde de tine;)) în ce "tonalitate" te afli;)) într-o vreme, preferata mea era "Umbra"cred că A. Păunescu a scris versurile http://www.youtube.com/watch?v=fjIKsFguYVo&feature=related
anonim_4396 întreabă: