Nu stiu cum sa imi exprim vorbele, acea valoare pentru mine nu e un obiect ci o meserie pe care multi o realizeaza (soferia pe camion/trailer la distante largi).
Firul de ata facut din aur de care atarna viata mea.Ehe,de cand caut sa-l amanetez,sa iau un ban pe el.Dar nee, lumea asta superficiala il respinge.E foarte valoros, chiar nu-l vrea nimeni?
E,eu dau ata mea mica si firava, si nu ma aleg cu nimic?(beep! both of your answers are wrong)
Pai probabil ca familia, desi nu intotdeauna ma inteleg foarte bine cu parintii si fratele meu, dar totusi cu ei am crescut si ei m-au invatat multe lucruri folositoare, si desi nu intotdeauna ma pot baza pe ei din diferite motive, eu tot ii iubesc.
Buna! Daca te referi la un obiect...ei bine probabil jurnalul meu sau alte chestiiii de genul asta caci imi vor aminti de copilarie:X Daca te referi la fiinta as putea spune ca toti cei pe care ii cunosc cu adevarat:X
Top:
1.Prieteni+familie
2.Cartile cu povesti din alea ciudate
3.Am colectii de pixuri,scoici,pietre, nasturi, creioane...deci se subintelege
4. Jurnal si alte caiete:X
5.Muzica si desenele tip doodling, anime, domo:X:X:X
Acest top se refera la lucruri pe care le poti intalni(mereu) caci principalul lucru valoros pentru mine este credinta.
Cel mai valoros lucru pentru mine... hmmmm...eu am mai multe lucruri valoroase:
Sanatatea, familia si prietenia.
Pa - pa!
princesshope întreabă: