anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai valoros lucru pentru tine?

19 răspunsuri:
| iEmonel a răspuns:

Moartea ( caprioarei ).

| alexralu34 a răspuns:

Familia si intelegerea

| mgtow a răspuns:

Nu stiu cum sa imi exprim vorbele, acea valoare pentru mine nu e un obiect ci o meserie pe care multi o realizeaza (soferia pe camion/trailer la distante largi).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O prietenie sincera si dezinteresata.

| AlexandraM776 a răspuns:

Familia, cu siguranta

| Bitzy a răspuns:

Buna! Daca te referi la un obiect...ei bine probabil jurnalul meu sau alte chestiiii de genul asta caci imi vor aminti de copilarie:X Daca te referi la fiinta as putea spune ca toti cei pe care ii cunosc cu adevarat:X
Top:
1.Prieteni+familie
2.Cartile cu povesti din alea ciudate
3.Am colectii de pixuri,scoici,pietre, nasturi, creioane...deci se subintelegelaughing
4. Jurnal si alte caiete:X
5.Muzica si desenele tip doodling, anime, domo:X:X:X
Acest top se refera la lucruri pe care le poti intalni(mereu) caci principalul lucru valoros pentru mine este credinta.

| Downfall a răspuns:

Pai probabil ca familia, desi nu intotdeauna ma inteleg foarte bine cu parintii si fratele meu, dar totusi cu ei am crescut si ei m-au invatat multe lucruri folositoare, si desi nu intotdeauna ma pot baza pe ei din diferite motive, eu tot ii iubesc.

| NiuSha a răspuns (pentru Downfall):

In aceasta viața scurta apar multe lucruri de preț. Unele ma fac fericita și ma ajut sa-mi gasesc noi prieteni...acest lucru este scumpul meu computator și internetul...ce po sa fie mai scump decit mijloacele aceste nemarginite!

| Remus82 a răspuns:

Familia.

| Birjaru a răspuns:

O femei cracita si dornica de sex

| Downfall a răspuns (pentru NiuSha):

Pe bune!?
Asta e cel mai important lucru pentru tine?
Unii oameni chiar iau internetul prea in serios...

| KyraW a răspuns:

Firul de ata facut din aur de care atarna viata mea.Ehe,de cand caut sa-l amanetez,sa iau un ban pe el.Dar nee, lumea asta superficiala il respinge.E foarte valoros, chiar nu-l vrea nimeni?big grin

| IuliaMihaella a răspuns:

Cel mai valoros lucru pentru mine... hmmmm...eu am mai multe lucruri valoroase:
Sanatatea, familia si prietenia.
Pa - pa!

Răspuns utilizator avertizat
| KyraW a răspuns:

O bere+o tigara si s-a facutbig grin poti sa-l folosesti drept ata dentara

| KyraW a răspuns:

E,eu dau ata mea mica si firava, si nu ma aleg cu nimic?(beep! both of your answers are wrong)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pălinca.

| Dumnezău a răspuns:

Pedro,curva mea

| SuntDur a răspuns:

Coniac.