| nuamnuvreau a întrebat:

Care este culoarea ta preferata? Si nu vreau raspunsuri de genul "albastru, mov, rosu, etc.". Nu vreau culorile in sine, vreau un raspuns creativ, ca de exemplu:"culoarea mea preferata e viata, pentru ca e misterioasa si imprevizibila". Dau funditahappy:Xsucces tuturor

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Culoarea mea preferata este iubireabig grin. Poti muta si muntii din loc, atata timp cat exista iubire, respect si intelegere. Pot sa spun ca am mai multe "culori "preferate, cea de-a doua ar fi rasaritul. Rasaritul soarelui ne da o lectie importanta de viata, si anume ca oricat de multe am indura, prin orice-am trece, trebuie sa ne revenim asa cum Soarele o face zi de zi. Rasare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, vesteste o noua zi si un nou inceput de care ar trebui sa ne bucuramhappy.

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Culoarea mea este copilaria, cea mai frumoasa si de pret simfonie.

| NoKidding a răspuns:

Asta este intrebare pentru categoria Stiinta si Filosofie?

| Petronela a răspuns:

Culoarea preferata e muzica deoarece este frumoasa:d

| ralucaralu a răspuns:

Natura- un suflet ratacit, disperat dupa iubire, incalzit de propriu-i vis; care-i dulce si amar, s-ofera dragoste-n dar...

Nu radetilaughing incercam si eu sa compun ceva...nu ma prea stiu la romana...

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Culoarea mea preferata este apusul soareeeluuiii love struck

Pa, pa.

| mermadia a răspuns:

Culoarea mea este amurgul pe care-l savurezi mai ales cand te gandesti la faptele stramosilor nostri, la stefan cel mare, la pamantul stramosesc, la timpurile stravechi unde totul era mult mai simplu.toate aceste lucruri au o anumita culoare. istorica pentru minewinking

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

laughingsi ce culoare are viata? am auzit roz, am auzit la fanii de echipe, ros-albastre, alb-rosii, alb-albastre? deci cauti fantezii mai bine iesi la un suc!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culoarea ce vorbeste intotdeana frumos este pacea, linistea. Nu- ti trebuie nici bani nici timp nici de orice alt lucru. Ea vine din inima.SAcuze da' n=am timp sa scriu mult. Pupici de la Andreea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culoarea mea preferata e sanatatea.fizica si mintala. celelalte culori depind de ea.