Pentru ca se descurca foarte bine si fara UE, chiar nu au nevoie sa fie in UE. Si Romania numai de tras a avut...
Daca te uiti doar la latrina 3, asta ai impresia ca e parerea ta justificata. Pe de alta parte, acum eram ca o R. Moldova mai mare daca nu intram in UE... iar englezii au iesit de prosti ce sunt. Vor plinge in curand... https://www.rand.org/......tions.html
Pentru unii Londra este tara;-; Crede-ma.am intalnit...
Nu a iesit Londra ci Marea Britanie. Londra este capitala. Nu au nevoie de UE pentru ca sunt dezvoltati industrial.
Lgbt a fost inainte de brexit, este in prezent si va fi si dupa 30 iunie 2021.
Pe scurt, Anglia ar fi ajuns in faliment daca nu iesea din UE. Anglia are o putere financiara mult mai mare decat alte state din UE.
Din cauza strainilor, spaniolii au ajuns in somaj si au fost nevoiti sa plece in strainatate. La fel s-ar fi intamplat si cu englezii daca nu ieseau din UE.
Gasesti o tara "Londra", in Mortal Engines.
In Londra Elisabetei a II-a, asta reala, de pe Tamisa, am vazut in ziua brexit-ului doua manifestatii: una, a celor pro UE care agitau steaguri albastre, si pe cea a sustinatorilor iesirii din UE, care agitau steagurile SUA, se pune deci, ca crestinii lui Trump Donald au fost mai smeckeri decat crestinii lui Merkel, Macron, si micron.
În Marea Britanie creștinii nu sunt majoritari sau sunt majoritari doar dacă socotim necredincioșii care se consideră "creștini culturali".
Https://www.theguardian.com/......o-religion
Vorba aia:
-Ce religie aveti?
-Sunt anglican.
-Deci credeti in Dumnezeu?
-Nu, nu cred.
Bun, ok eu am vrut sa bat apropo, mai este UK o tara crestina? adica din ce cauza a iesit? au dreptate crestini cand zic asta?
Primisem un mesaj de la un crestin care mi-a spus asa: Încă se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis prin referendum să părăsească, după 47 de ani, Uniunea Europeană! Conducătorii Marii Britanii, indiferent de culoarea lor politică, i-au informat pe britanici despre „Super-Memorandumul" secret care a fost semnat la Strasbourg, între 25 și 29 iunie 2014, cu aplicabilitate în perioada 1 mai 2016 – 16 august 2020. În introducerea documentului se precizează că: „Noi, semnatarii acestuia, ne luăm angajamentul ca, în numele celor vizați, pe durata aplicării Memorandumului să implementăm toate reformele prevăzute de acesta. Durata de implementare a Memorandumului poate fi prelungită." Din partea României, acest Memorandum a fost semnat, se pare, de către Președintele Klaus Werner Iohannis și Premierul Dacian-Julien Cioloș.
Prevederile Memorandumului se referă la: Învățământ; Biserică; Reforma administrativă; Spitale și sistemul de sănătate; Fondurile de asigurări și pensii.
Dintre reformele obligatorii să fie introduse în țările din Uniunea Europeană am selectat următoarele:
-Se desființează educația religioasă a elevilor și se acordă prioritate educației sexuale.
-Se vor organiza vizite obligatorii la sinagogă și moschee pentru toți elevii din ciclul primar și, treptat, pentru toți elevii din ciclul gimnazial și primar.
-Se renunță la ora de religie la toate ciclurile de învățământ.
-Se va trece la concedierea profesorilor din toate ciclurile și categoriile de învățământ și se procedează la introducerea internetului.
-În toate bisercile creștine se va introduce o sărbătoare dedicată holocaustului evreiesc, care va fi ținută de trei ori pe an, în zilele de 27 ianuarie, 21 aprilie și în Duminica Tomii.
-Se desființează toate sărbătorile naționale și paradele.
-Organizația Națiunilor Unite va prelua controlul tuturor religiilor de pe planetă.
-Ierusalimul va deveni capitală spirituală.
-În toate Bisericile creștine se vor introduce noi slujbe inter-religioase, cu acopaniament de instrumente muzicale. În Biserici se vor organiza concerte, nu doar cu caracter religios.
-În perioada de iarnă Sfânta Liturghie va fi săvârșită în fiecare dimineață de duminică între orele 10, 00 și 11, 30, iar în perioada de vară în fiecare duminică după-amiază, între orele 19, 30 și 21, 00.
-Vor fi demontate toate catapetesmele din Biserici.
-O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial și de moderator în unirile internaționale.
-Conducător al Bisericii creștine devine Vaticanul.
-Toate Bisericile creștine vor accepta desființarea statelor naționale și înființarea de unități statale multinaționale, multicentrice, multiculturale și multireligioase. Se va institui un Guvern Mondial.
-Toți cetățenii Uniunii Europene și ai Federației Ruse vor fi identificați electronic, prin cipuri, iar prevederile prezentului articol vor fi acceptate de toate Bisericile creștine.
-Se va acorda statut legal tuturor emigranților sosiți în statele Uniunii Europene, necondiționat.
-Vor intra în vigoare drepturile homosexualilor. Aceștia vor putea face parade în mod regulat și liber în toate orașele Uniunii Europene.
-Se legiferează homosexualitatea în instituțiile de învățământ.
-Se va inaugura Era Nouă (New Age).
-Se desființează drapelele statelor europene și toate sărbătorile religioase în Europa.
-Se va proceda la înființarea, pe teritoriul Uniunii Europene și a Sfântulu…
Pentru a fi pastrata identitatea fiarei cu coarne ca de miel din cartea biblică Apocalipsa. E vorba de cele doua coarne USA si UK.
Haha, as dori totusi sa aflu, deci nu e adevarat in totalitate nu?
Nu, nu e adevărat. Sunt teorii paranoide ale conspirației.