A fii prost nu este acelasi lucru cu a fii incult sau "nedus la scoala" sau cu capacitati mentale reduse. A fi prost inseamna a nu constientiza efectul pe care il au actiunile tale.
Apropo de școală, «a fi» se scrie cu un «i». Nu vorbi dacă nu știi să vorbești.
A fi*, dragilor. Da, am gresit o litera. Daca a sari toti la inaintare cu ideea ca sunt eu proasta din cauza asta, ok. Ce va mai place sa vedeti doar partea rea din lucruri unora! Of, Of, Of
SINGURA problema la care nici Dumnezeu n-a gasit rezolvarea, antidotul.
A aparut impreuna cu Omul si se raspandeste spre infinit.
În răspunsul câştigător apare de două ori "a fii". Cum vezi problema? Nu trebuia încă un i, adică "a fiii"?
Sper ca glumești. 1 corect este cu un singur i "a fi prost"
2. Nu mai încerca să corectezi persoane dacă nu ești sigur pe gramatica limbii române.
Ideea răspunsului este mai importantă decât un i în plus sau în minus
Imi pare mie sau tu nu sesizezi ideea de prostie?
Da, ai dreptate. Eu la început mă gândeam că trebuie chiar patru de "i", pe urmă mi-am dat seama că ar fi fost totuşi prea mulţi. E şi o vorbă în popor: Ce e prea mult strică. Acum înţeleg că de fapt trebuia doar unul. Mulţumesc pentru explicaţie.
Să crezi că poți să îi judeci pe alții și să decizi cine e prost atunci când este vai de steaua ta.
N ai scris Craiova bine
N-ai este corect!
Și ce legătură are postarea mea cu replica ta?
Majoritatea faptelor savarsite intr-un mod lipsit de scop/ratiune/succes/victorie/normalitate/intelegere in cazul in care afecteaza si pe altcineva din partea lui /lipsa de evolutie in absolut orice (ex ma spal pe cap cu o perie de borcane pentru ca nu am tinut pasul sa stiu ca pot cu mîna si e ok e si asta rezultatul prostiei.