SINGURA problema la care nici Dumnezeu n-a gasit rezolvarea, antidotul.
A aparut impreuna cu Omul si se raspandeste spre infinit.
Majoritatea faptelor savarsite intr-un mod lipsit de scop/ratiune/succes/victorie/normalitate/intelegere in cazul in care afecteaza si pe altcineva din partea lui /lipsa de evolutie in absolut orice (ex ma spal pe cap cu o perie de borcane pentru ca nu am tinut pasul sa stiu ca pot cu mîna si e ok e si asta rezultatul prostiei.
În răspunsul câştigător apare de două ori "a fii". Cum vezi problema? Nu trebuia încă un i, adică "a fiii"?
Sper ca glumești. 1 corect este cu un singur i "a fi prost"
2. Nu mai încerca să corectezi persoane dacă nu ești sigur pe gramatica limbii române.
Ideea răspunsului este mai importantă decât un i în plus sau în minus
Da, ai dreptate. Eu la început mă gândeam că trebuie chiar patru de "i", pe urmă mi-am dat seama că ar fi fost totuşi prea mulţi. E şi o vorbă în popor: Ce e prea mult strică. Acum înţeleg că de fapt trebuia doar unul. Mulţumesc pentru explicaţie.
N-ai este corect!
Și ce legătură are postarea mea cu replica ta?
Să crezi că poți să îi judeci pe alții și să decizi cine e prost atunci când este vai de steaua ta.
Apropo de școală, «a fi» se scrie cu un «i». Nu vorbi dacă nu știi să vorbești.
A fi*, dragilor. Da, am gresit o litera. Daca a sari toti la inaintare cu ideea ca sunt eu proasta din cauza asta, ok. Ce va mai place sa vedeti doar partea rea din lucruri unora! Of, Of, Of