"păcat ca unii dintre voi nu va puteți face selfie și la caracter" ( it's made by ME, of course)
Genial! Daca spui ca tu l-ai format, bravo! O sa o folosesc si eu, cu credite bineinteles.
N-am mai mai schimba nici o vorba cu cei mai mulți dintre cunoscuții noștri apropiati, dacă i-am auzi cum vorbesc despre noi în absenta noastră.
Arthur Schopenhauer
"Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dresează oamenii cum să gândească."
- Arthur Schopenhauer
Teama de a nu-L supăra pe Dumnezeu și teama față de păcat te ajută să ții drumul drept în viață.
"Omul este o parte porc, o parte sfânt. Paradoxul este că cu cât vrea să devină mai sfânt, cu atât devine mai porc." Blaise Pascal
Acum, serios, acesta: "Prin spaţiu, Universul mă cuprinde, mă înghite ca pe un punct; prin gândire, îl cuprind eu." Blaise Pascal
„ Omul este cea mai nebuna specie. El venereaza un Dumnezeu invizibil si distruge natura vizibila, ignorand faptul ca natura pe care o distruge este creatia Dumnezeului pe care il venereaza " - Hubert Reeves.
Cinci cuvinte care exprima o întreaga filozofie :
" Iubește și fă ce vrei". - Sf. Augustin
"Ceea ce numesc oamenii destin sunt adesea propriile greşeli." - A. Schopenhauer
irina41099 întreabă:
AlLeYoana întreabă: