Te simți femeie deși ești bărbat, în era asta există atâta informație despre domeniu încât mi se pare aiurea să nu ști acest fenomen, mai ales că îl și trăiești.
Probabil pentru ca ai "personalitati multiple".
Este o deviatie de la normal, iar un psiholog sau psihiatru ti-ar putea-o explica mult mai bine.
Deh, e deja un cliseu cat se poate de recunoscut faptul ca personalitatea nu tine cont de organele genitale pe care le ai si tinde sa fie ce "vrea ea"
ce iti trebuie tie e un psiholog care sa fie destupat la melodie si sa nu aiba nici o idee imbecil homofoba
Oamenii trebuiesc să fie concentrați pe activitatea lor.
Un șofer dacă se gândește în altă parte, sau un medic care operează sau dă o rețetă cu gândul tot în altă parte, asta înseamnă lipsă de responsabilitate, lipsă de profesionalism.
Trebuiesc depuse eforturi continue când suntem într-o activitate; chiar și atunci când traversăm strada sau când tocăm ceapa. Mintea nu trebuie lăsată niciodată să hoinărească singură, nici chiar atunci când ne relaxăm.
Îți recomand cartea "Minte, caracter și personalitate":
https://www.viatasisanatate.ro/minte-caracter-personalitate-editie-completa
"Oamenii trebuiesc să..."
Cred că ai vrut să spui "oamenii trebuie să..."
@ pentru Cksihja - Sunt multe întrebări de felul acesta, pe care şi le pun uneori unii şi alţii, cum ar fi: "de ce simt uneori nevoia să mă droghez?", "de ce simt uneori nevoia să mă destrăbălez?" ş.a. Ceea ce îi deosebeşte pe oameni este felul în care reacţionează fiecare la astfel de gânduri sau simţăminte pasagere.
Intre ceea ce simtim ca suntem si ceea ce suntem de fapt pot fi diferente uriase. Pot simti ca sunt un sofer bun si totusi sa fiu un sofer foarte slab. Pot simti ca sunt intr-un pericol urias (asta simte cel care are un atac de panica) si totusi sa nu fiu in niciun pericol. Ne putem insela in multe feluri cu privire la numeroase aspecte, important e sa intelegem faptul ca ceea ce simtim (afectivitate) nu e in mod necesar acelasi lucru cu cine suntem (identitate). Apoi, faptul ca putem avea anumite caracteristici pe care le vedem in general la femei (spre exemplu, sensibilitate, timiditate etc.) nu ne face femei, la fel cum daca ma simt obosit si batran asta nu ma face batran, nu imi schimba varsta biologica. De aceea treaba cu genul interior e un mit; genul biologic e cel autentic, doar ca ramane de vazut ce anume din psihicul tau ti se pare a fi feminin si ce spune asta despre tine ca persoana (spre exemplu, poti fi timid fara ca asta sa te faca sa fii femeie sau sa gandesti ca o femeie, timiditatea respectiva poate avea n cauze si n solutii de rezolvare). Apropo, sa stii ca nu gandesti ca o femeie; mesajul tau e structurat si analitic, asta e felul in care in general scriu barbatii. Cred ca ar ajuta cateva sedinte de psihoterapie, vor face un pic de ordine in lumea ta interioara Daca vrei, poti merge si la o spovedanie, o sa vezi ca ajuta. Toate cele bune!