ludwig wittgenstein "Tractatus logico-philosophicus ". Concluzia e geniala"despre ceea ce nu putem vorbi, trebuie sa tacem"
Vezi bine, draga ErotiqueConseils, ca a fost foarte intelept din partea ta sa pui intrebarea si la o alta rubrica; se poate usor vedea ca aceasta a inceput sa faca concurenta rubricii TA! Numai bine.
Buna!
Absolut toate cartile trebuie tratate ca niste sfintii in ele se vede munca oamenilor care muncesc sa le scrie toate sunt frumase chiar si cele despre istoria sexului sun pentru oameni cu probleme sau care sunt super dependenti de sex. Sper ca fiecare om intelege ceva din reaspunsurile mele fiindca majoritate le dau oamenilor care au dat deja funda dar nu prea ma intereseaja atat timp cat ajut, bafta si sa ajungi expert TPU!
Pa, pa!
Arthur Schopenhauer - Aforisme asupra intelepciunii in viata
Arthur Schopenhauer - Parerga si Paralipomena
Emil Cioran - Neajunsul de a te fi nascut
René Descartes, Aristotel (politica cel putin, nu simpatizez filozofia lui), Platon, putina filozofie bizantina (Nikolaos A. Matsoukas – Istoria filosofiei bizantine), Søren Kierkegaard - Sau sau, Ludwig Wittgenstein – Tractatus Logico-Philosophicus si poate ceva de Locke.
anonim_4396 întreabă:
PuscasuCatalin2001 întreabă:
dip3dip întreabă:
anonim_4396 întreabă: