Timpul si spatiul fiind o iluzie,universul n are margini si nici un început. De ce? Oricât te ai distanța sau la orice nivel microscopic ai ajunge,exista intotdeauna un mediu dincolo de ce vedem. Cat despre timp,e clar ca e doar in mintea noastră. E normal sa fie asa. Noi ne naștem si murim,universul pur si simplu exista. Universul e "un nimic",energie sub diverse forme dar tot universul e un "tot". Înțelegi ce zic? Universul este. Noi gândim analitic,analizăm matematic,însă universul n are minute, ore si nici nu se poate cântări sau masura.
De aceea nu ti poate spune nimeni unde începe și unde se termină sau cand sau de cand etc.
Dumnezeu, din punctul meu de vedere, e însuși universul pe care noi il personificam. Universul este izvorul nostru de energie, casa noastră. Noi suntem parte din el iar universul din noi.
Fata ma ataci gramatical ))))))))))) nici macar nu vorbesc, scriu, dar e bine sa citesc ca ma auzi in mod telepatic
acum 20 ore | Yavanna a răspuns:
Cata prostie am putut citi! Nu stiu daca sa rad tongue
Ramai prietrn cu el dacs iti este apropiat si evitati acest subiect.
acum 22 ore | Yavanna a răspuns:
Mi se pare o prostie ce a spua prietenul
Nirvana loveste din nou, vezi ca ma rog la mos... Cthulhu sa te pedepseasca! Stai sa ma schimb... de tricoul cu Rotting Christ sa nu il insult ca am si alti zei in afara de el, oh am uitat ca el ma vede, pff big brother nu doarme niciodata!
Ma rog da' nu raspunde...la telefon, ehh acum inteleg de ce lucreaza el in moduri misterioase!
Hmm interesant, si cam ce discutie ai filozo...monologat cu el? Citeaza!
Ca si cu un prieten/parinte. Nu pot sa iti redau discutiiele mele prefer sa vorbesc cu El de fiecare seara
Si noaptea de unde stii ca nu vorbesti cu o eA nu cu un eL?!
Nu e vorba de cat cer, mai important e sa ma convingi ca merita sa am o discutie cu tine!
Asta e un pamflet nu o discutie serioasa, daca esti cuminte imi poti scrie in privat si... poate o sa iti raspund!
Daca esti cumimte, poate o sa iti scriu
Ps: da stiu ca nu e duscutie serioasa, glumeam