O mai ducem din punctul asta de vedere. Dar pana la problemele mondiale avem lucruri mult mai apasatoare in anul centenarului marii uniri cand vine vorba de tarisoara noastra. Se incearca tot mai mult o indobitocire de ambele parti ale taberelor politice asupra maselor de oameni.
Totul depinde acum de cum accelereaza prostia in mase. Aparent cu politica monstruoasa din Romania a fost foarte posibil de aproape 2 ani incoace sa se produca conflict intre noi insine. Se incearca tot mai mult o dezbinare a romanilor, se imprastie ura total absurd. Ceea ce e foarte grav cat de indobitocita poate fi populatia de mass-media sau Facebook.
Incearca sa lasi ceva bun pe pamant, nu te mai gandi la problemele astea. Nu poti sa faci nimic de unul singur. de ce te-ai stresa?
Ura absurd? Ura e efectul separatiei sociale care a fost incurajata de catre pesedei si acolitii lor de 30 de ani incoace. Nu zic ca e normal, dar cand unii voteaza pe un mic si o bere, iar eu platesc taxe de imi da singele pe nas ca astia din banii mei sa imi gazeze prietenii din Bucuresti... ceva pute un pic. Poate ca nu ii urasc cu adevarat, dar nici sa ii iubesc prea mult pe cei care voteaza fara sa se gindeasca si la altii.
Dat fiind ca niciodata nu am trait mai bine, mai mult, nu am fost mai sanatosi, nu au existat mai putine razboaie, epidemii si foamete, banuiesc ca o vom duce mult si bine. Alea cu Noua Ordine MOndiala si planul Kalergi sunt prostii cu care smecherii ii manipuleaza pe prosti, sa ii mentina intr-o stare permanenta de teama si supunere. Nu le lasa sa iti otraveasca creierul, sunt doar spuse ca sa te mentina ingenunchiat si lipsit de speranta
Si pe vremea lui Baselu nu faceai aceleasi lucruri? Cu toti a fost la fel de prost, vezi de treaba. Nici Ciolos, nici USR-ul nu sunt cu mult peste. Tot aceleasi caricaturi de oameni urmarind fiecare ciolanul. Pune-ti doar intrebarea asta? Ce salveaza USR-ul? Crezi ca macar ei mai stiu? Ar putea incepe cu ei.
Nu sustin guvernarea PSD, nu am votat-o, dar nici nu sunt indignat in asemenea hal incat ma trezesc dimineata si am ciuda pe faptul asta de parca imi controleaza toata viata. Nici la proteste nu am fost pentru ca alea nu au niciun scop adevarat, nu se intampla nimic, e tot dorinta opozitiei doar de ciuda ca nu-s ei la guvernare ca strada sa strige jos PSD. Atat si nimic mai mult. Problema si mai delicata mi se pare ca opozitia nu mai are niciun lider adevarat, macar un jucator cum era chiorul care viseaza la fantasmagorii de uniri cu moldovenii de peste Prut. Sau spune-mi ca PNL-ul mai e la momentul actual un partid ce merita luat in serios cu o marioneta ca Orban.
Si nu am nici de ce sa urasc publicul votant PSD. Sunt oameni amarati, pe astia mereu ii va castiga PSD-ul, niciodata nu se va extinde alt partid ca ei cum sunt ei bagati prin toate primariile/consiliile judetene de prin gauri de sarpe. E normal sa se gandeasca la ei in primul rand, e ceva firesc si nimic mai mult. Asta e realitatea, majoritatea oamenilor de la sate sunt saraci de abia au dupa ce bea apa. Intotdeauna programul politic al PSD va fi mai atractiv pentru ei, mai ales ca pe ici pe colo chiar au si reusit: au dat gratuitate la studenti la CFR (evident, o tampenie, avand in vedere ca e fara cap si coada, se plimba de bezmetici oriunde si oricat), au marit pensii si salarii la bugetari/profesori/invatatori, au dat tichete de vacanta si s-a.m.d, litoralul a fost mai plin ca niciodata anul asta, la fel si muntele, desi a si plouat jumatate din vara. Asa ca gandeste si spune cat rau a facut PSD-ul? In afara de placa cu "penalii" si "coruptii" si tot ce mai indruga opozitia (care are si ea destui penali cu soriciul gros pe ei si tot ce mai vor sa arate cu degetul la PSD) ce a facut atat de rau cand in mod vizibil pentru mai bine de jumatate de populatie de fapt a facut bine? Da, sunt niste jigodii, aduc fortat lumea cu autocare la meeting-uri, mint foarte mult, majoritatea lor chiar sunt niste analfabeti si bombe de oameni de o prostie fara egal. Dar astia prind. Da! Uita-te la Dancila! Ce, ti se pare cea mai proasta femeie din politica? Stii ce cred eu? Tefelistii deja invatati de mici ca totul li se cuvine doar lor, inmagazinati deja cu multa ura si rautate, nefiind in stare sa proceseze o informatie dintr-o sursa de incredere, chiar o merita pe Dancila. E proasta ca ei. Sa se spele cu ea.
Ce ai scris denota ca habar nu ai cate a facut guvernarea tehnocrata, asa ca nici nu ma obosesc sa iti raspund la toate debilitatile alea insiruite acolo. Doar ca gresesti legat de oamenii amariti care voteaza pesedeul. Sint si foarte multi care o duc mai bine ca noi tocmai fiindca sunt lichele abonate la banul public intr-un fel sau altul. One more thing: tot ce au dat au dat pe datorie si taind de la investitii. Mortii suplimentari din spitale si de pe drumuri de acum si din anii ce urmeaza se datoreaza indirect fix acestor masuri magice luate de ei. Daca nu poti sa vezi asta... well, ghinion.
Da, bine, iesi tu cu tefeleii #rezist in strada in continuare, o sa faceti cate in stele si in cer, voi avand atata habar.
Mama cate au facut tehnocratii in niciun an de guvernare. Nici macar nu te-ai sinchisit sa scrii la liniuta, ca n-ai ce.
Cu amaratii de la PSD ai dreptate, nu sunt toti doar amarati, mai sunt si cei care au fost pusi sa ocupe posturi caldute avand PCR (pile, cunostinte, relatii). Dar PSD-ul n-ar castiga fara analfabetii si saracii de la tara, asa ca degeaba vorbim.
Eu mi-am facut datoria sa votez macar. Am votat Iohannis (prima optiune era Macovei), am votat USR. Acum ii regret pe fiecare fiindca am vazut mai bine interesele lor in timp ce o ard cu "coruptia" si am vazut ce miscari alimenteaza fiecare. Scopul lor e doar sa scape de PSD (chiar si nedemocratic), nu sa si faca ceva (caci nu se vede decat ca vor si ei ciolanul, iar cand l-au avut oricum n-au facut nici ei nimic).
Plus ca mai ales Iohannis a fost cea mai mare teapa de presedinte.
E Romania concediului bine facut cu el.
Tot el a numit premierii PSD, le-a facut jocurile, a demis-o si pe Kovesi, de frica sa nu-si piarda scaunul macar o data. Baselu macar avea cojones. Oh dar ce vrei, aveau majoritatea parlamentara...eh, si? Avea si dreptul sa refuze si sa se care ca si asa a fost mai mereu absent si lumea ii strica concediul...ba chiar mai vrea si al doilea mandat al naibii sas.
Deci ma iei pe mine cu "debilitati"? Nu, nene, spre deosebire de tine nu inghit gogosile unora, am trecut de acea varsta. In Romania ori te descurci, ori te cari. Nu astepti sa faca politicul vrajitorii. Fiecare partid e axat numai pe propriile interese, nu-i intereseaza dezvoltarea tarii. Si fiecare manipuleaza segmentul sau de fani.
Nu ne vom remedia niciodata. Si oricum partidul "in plus" si intarziat al lui Ciolos sau USR-ul tot la niste procente amarate vor ramane si la alegerile viitoare. Pe ei i-as vota doar ca sa nu iasa PSD (asa cum am facut si-n 2014 sau 2016), dar sunt convins ca tot PSD-ul va castiga, din cauza ca tot jumatate de populatie va vota si atunci, iar jumatatea cea mai mare tot PSD-ul va vota. Nimic nu se va schimba.
Realitatea e ca politica din Romania e un cancer si trebuie eradicata de tot. Si cred eu ca ar trebui sa ne preocupe si mai putin si sa stim sa fim oameni, nu "debili" autentici #rezist care striga lozincile altora, neavand si alt scop in viata.
In anul centenarului ne uram ca romani tot mai mult. Si din cauza cui? A lui Iohannis si a miscarii descelerate #rezist. Nu Dragnea ne-a indemnat sa ne uram oricat e el de bandit.
Doar pe crestini ii intereseaza Noua Ordine Mondiala. Asta fiindca ei cred ca un anumit satanel exista, ca niste anumite puteri magice exista, ca controlul intregii planete poate exista.
Daca nu sunt crestini, dar cred in Noua Ordine Mondiala nu pot fi decat niste retardati.
Dar si daca ar exista un singur guvern pentru toata planeta, ce-i asa rau in asta? N-ar fi acelasi lucru?
Totul pleaca de la biosul initial, de mici au fost crescuti sa nu cerceteze si sa creada totul asa ca aceste credinte se leaga usor de cei cu o gandire bazata pe nevoia de a crede
Ce a făcut guvernarea tehnocrată?
Nici măcar în bilanțul lui Cioloș nu scrie mai nimic. ) Decât că a redus puțin birocrația+creșteri salariale minuscule.
Noua ordine mondiala ar pune capat la razboaie pentru ca atunci ar fi instaurata sclavia totala pe tot globul iar razboaiele nu vor mai fi necesare pentru ca atunci oamenii idi vor fi cedat deja drepturile in schimbul pretinsei sigurante.
De poluare nu cred ca o sa scapam vreodata pentru ca altfel nu ar mai face evreii miliarde cu corporatiile lor petroliere.
Tarile sarace o sa scape de saracie atunci cand evreii vor pierde controlul economic asupra lumii, adica atunci cand Rezerva Federala o sa fie distrusa, cand bancile Rothschild din toata lumea o sa fie si ele distruse etc.
Ai dreptate cu imigrarea in masa care a fost creata intentionat pentru a ataca Europa si albii europeni. Probabil unul dintre scopuri este de a inventa un razboi intre UE si terorism, eveniment ce al duce la al treilea razboi mondial pe care evreii doresc atat de tare sa-l creeze. Asta chiar ei au zis-o. Citeste protocoalele inteleptilor sionului.
Sa nu uitam de cea mai mare realizare patriotarda a Cioloseniei: îndemnarea la donații penibile pentru o sculptura pe care a făcut-o Brâncuși la beție.
Cică el își donase și salariul pentru o luna, normal doar se întorcea tot la el ca un bumerang. Dar deh, model de urmat, prinde la TFL.
Incepusem sa scriu mai multe si a crapat browserul, asa ca rezum in trei cuvinte: invatamint, sanatate, GOV IT HUB. Daca ma intrebi "ce e cu astea" atunci arunca televizorul pe geam si mai citeste si singur. P.S. Si eu votez. Asta cu "tefelistii nu voteaza dar ies in strada" e intoxicare pesedista, la fel ca aia cu "toti fura". Eu cunosc mai multe cazuri de usr-isti care stateau bine mersi la privat pe bani nu putini, faceau ce le placea, dar s-au implicat in politica tocmai pentru a schimba lucrurile. E jalnic ca atitia au impresia ca politica/administratie faci doar pentru bani. La americani e vorba aia... it is an HONOUR to serve. La noi...
indiaqueen întreabă: