| Miauti a întrebat:

Cat de adevarat, e adevarul?

36 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, cât de adevărat...
http://i.imgur.com/0MZFPrd.png
E adevărul!;;)

| Alphawolf a răspuns:

Atat de adevarat pe cat rezultatele il sustin. Rezultatele vorbesc, nu subiectivismul oamenilor.

| Miauti explică (pentru Alphawolf):

Si daca rezultatul se modifica, mai este adevarat?

| Alphawolf a răspuns (pentru Miauti):

Da-mi un exemplu de rezultat modificat.

| Miauti explică (pentru Alphawolf):

Omul este unul din rezultat modificat.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

"Aceasta propozitie este falsa" - Adevarat sau fals?

| Luori a răspuns:

Atat cat nu vom afla. Il vom modela, ciopli, presupune, si cauta, dar nu vom da de el in intregimea sa, pentru ca nu ne apartine.

| Miauti explică (pentru Luori):

Ba da putem da in intregimea sa, dar tr sa fim atenti cum il definim.

| Luori a răspuns (pentru Miauti):

Suntem fiinte subiective si limitate, deci orice adevar la care credem ca ajungem poate fi o iluzie.

| Miauti explică (pentru Luori):

Pai da, dar nu s ar numi adevar... si nu santem fiinte limitate ci pur si simplu nu dorim sa vedem dincolo de...

2+2=4 este o iluzie?

| Miauti explică:

Adevar - imitatiune exacta

| Miauti explică:

Ce este adevarul, ce il face pe adevar ca sa fie pentru totdeauna, adevar?
Nu putem sa l facem pe 2+2=7 sa fie adevarat pentru ca nu este adevarat, indiferent de circumstante.

| Ofiintă a răspuns:

Sau, căt de prost este ăla prost?
Ai vreo idee?

| zurick a răspuns:

Un adevar poate fi privit ca fiind adevar sau poate fi vazut ca fiind o minciuna.O persoana care crede despre un adevar ca este o minciuna sau ca o minciuna e un adevar.

| Miauti explică (pentru zurick):

2+2=4 e adevarat? da
2+2=7 e adevarat? NU

Fa ca 2+2=7 sa fie adevarata. deci afirmatia ta e gresita happy

| sublime89 a răspuns:

Asta nu se stie niciodata. De-a lungul vremii s-a dovedit ca multe lucruri considerate candva adevaruri au fost de fapt neadevaruri. E o continua incertitudine cand vine vorba de ce-i cu adevarat adevarat ca sa zicem asa laughing

| Lizzu a răspuns:

Oricat de adevarat si real ar fi, adevarul este interpretat si perceput intr-un mod subiectiv de fiecare om in parte.
Capata mii de nuante unul si acelasi adevar.

| Miauti explică (pentru Lizzu):

Adica 2+2=7 e adevarat pentru tine, iar pentru mine e fals?

| Lizzu a răspuns (pentru Miauti):

Da...
Ma refer la un adevar care se presupune ca exista independent, care este adevarul "absolut" pe care toti oamenii ar trebui sa-l aprobe si sa-l accepte. Dar el este acceptat si nuantat in mii de feluri.
Nu toti oamenii il vad in aceeasi nuanta, daca m-am exprimat clar happy
Asta cred eu.

Un exemplu : biblia e cartea lui dumnezeu. Eu pot sa nu cred si altul sa creada ca asa e si ca e adevarul.
Alt exemplu: Pamantul se invarte in jurul Soarelui. Eu pot spune ca nu e adevarat pe cand tu poti afirma ca e...

Fiecare are adevarul personal indiferent de care e realitatea.

| Kalla a răspuns:

Depinde de cine il raspandeste.Ai auzit povestea copilului care striga "lupul! lupul!".Pai cam asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

100%. Și nu poate fi altfel, în opinia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul nu poate fi fals... sunt un geniu acum, nu?

Răspuns utilizator avertizat
| Buresbista123 a răspuns:

E cat de adevarat vrei tu sa fie si nu numai mai depinde si de alti factori fie ca ti convine ori nu deci depinde de situatie...

| sayWhaaat a răspuns:

E adevarul, e...tot ce ti-ai putea dori din gura unei persoane!

| al9264 a răspuns:

Adevarul e ca adevarul se adevereste cu adevarat cand intradevar.......am uitat ce voiam sa spun cu adevarat.

| mnthseby a răspuns:

Foarte adevarat

| Miauti explică (pentru mnthseby):

Si ce il face pe adevar sa fie adevarat?

| Essencest11 a răspuns:

Raspunsul e logic:
Nimeni nu detine adevarul asolut astfel ca adevarul poate fi adevarat doar 99%, 87%, 56% etc
Atata timp cat nu vom atinge pragul de adevar absolut, adevarul poate fi adevarat doar 99%, 87%, 56% etc

| Miauti explică (pentru Essencest11):

Adevarul trebuie sa fie absolut. Daca susti ca adevarul poate fi doar 99%-87%... inseamna nu i adevarat. E ca si cum 2+2=3,9999 ceea ce nu e corect asta inseamna ca nu adevarat.

| AttilaDornIsPower a răspuns:

Adevarul cateodata este foarte adevarat, dar cateodata nu este deloc adevarat, asa ca ai grija in ce persoane te increziwinking

| Miauti explică (pentru AttilaDornIsPower):

Pai atunci nu se mai numeste adevar.

| AttilaDornIsPower a răspuns (pentru Miauti):

Esti forte complicat

| AriadnaTPU a răspuns:

Adevărul nu este un sentiment. Adevărul nu este o idee. este ceva adevarat care ne ajuta sa descoperim o persoana

| R4uLzZz a răspuns:

Adevarul e la fel de adevarat ca mainile si picioarele tale big grin

| Miauti explică (pentru R4uLzZz):

Din punctul de vedere, e gresit afirmatia ca " mainile si picioarele (omul)" sant adevarate.

Întrebări similare