| StrongHeart a întrebat:

Cat de des va ganditi la moarte?
Sunt singurul care se gandeste obsesiv la asta?

23 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Eu, zilnic

| RAY a răspuns:

StrongHeart ar trebui sa ne fie frica de viata nu de ceva inevitabil cum e moartea, e deprimant cand vezi ca nimic nu are nici un rost, scop, e trist, uni cred in dumnezeu si viata de apoi noi atei nu credem si cred ca asta ne face sa apreciem viata mai mult, cum scop al vieti nu exista trebuie sa dam noi un sens, eu iti recomand nihilismul optimist si budismul, de cv timp am descoperit si stoicismul si Ataraxia

| StrongHeart explică (pentru RAY):

Stoicismul cred ca e cea mai buna alegere.

| Catrice a răspuns:

Da.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Foarte rar spre deloc.

| Nemessys a răspuns:

In sensul de curiozitate, adica ce se afla dupa sau la sinucidere?

| StrongHeart explică (pentru Nemessys):

Mai mult ca o curiozitate, cred ca toti ne gandim la un moment dat si la asta, ca timpul e scurt si ceasul ticaie in fiecare secunda.

| Apokales a răspuns:

Nu stiu cat de des, n-am contor pentru fluxul mintii mele. Si nu esti singurul care se gandesti obsesiv la asta, mai sunt si altii, dar nu eu happy.

| cfrtobias a răspuns:

Vrei sa mergi la Bucuresti si sa ai amenzi peste amenzi si dupa sa mori de coronavirus?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ești singurul dacă e vorba de sinucidere e ceva tipic omului depresiv da tu nu cred ca ai asa ceva, adică nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ma gandesc aproape deloc la moarte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma gandesc, Vreau sa am parte de o moarte violenta planificata dar nu sinucidere, si nu de boala/batranete.
Ca orice specimen si noi murim mai devreme sau mai tarziu. Este firesc. Conteaza ce faci inainte de a muri!

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce ți-ai dori să mori violent?

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Da sa mori de batranete? Singur si incapabil sa iei si un pahar cu apa? Sau de o boala zacand in stare de leguma in spitale. Viata trebuie traita in modul in care iti provoaca TIE euforie
Viata e efemera Moartea Eterna.
Ma gandesc la ceva de genu :
https://youtu.be/x3RhUxLFwBE?t=197

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Sunt lucruri care iti provoaca euforie si aduc consecinte grele de care nu cred ca esti pregatit sau macar constient ca exista.Viata nu inseamna doar placere,trebuie sa si suferim, asa e viata, una calda, una rece, nu e ok cand ne aflam la extreme.

| anonim_4396 a răspuns (pentru StrongHeart):

Existenta = suferinta.

| oz_1736 a răspuns:

Daca ai sti ca nu mai ai mult de trait ai pune o valoare mai mare pe viata. De murit oricum mori, dar de trait la maxim ai incercat!?!

Răspuns utilizator avertizat
| Eugen80 a răspuns:

Dupa 35 de ani, niciodata. E mai sanatos sa nu te gandesti.

| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Și eu am o viață de **** și ma gândesc la chesti de genu

| NuConteazCineSunt0 a răspuns:

Destul de des. Am o viata de tot ***

| StrongHeart explică (pentru NuConteazCineSunt0):

Macar nu esti singurul daca te consoleaza cu ceva.