Vrei sa mergi la Bucuresti si sa ai amenzi peste amenzi si dupa sa mori de coronavirus?
Nu stiu cat de des, n-am contor pentru fluxul mintii mele. Si nu esti singurul care se gandesti obsesiv la asta, mai sunt si altii, dar nu eu .
Daca ai sti ca nu mai ai mult de trait ai pune o valoare mai mare pe viata. De murit oricum mori, dar de trait la maxim ai incercat!?!
StrongHeart ar trebui sa ne fie frica de viata nu de ceva inevitabil cum e moartea, e deprimant cand vezi ca nimic nu are nici un rost, scop, e trist, uni cred in dumnezeu si viata de apoi noi atei nu credem si cred ca asta ne face sa apreciem viata mai mult, cum scop al vieti nu exista trebuie sa dam noi un sens, eu iti recomand nihilismul optimist si budismul, de cv timp am descoperit si stoicismul si Ataraxia
Mai mult ca o curiozitate, cred ca toti ne gandim la un moment dat si la asta, ca timpul e scurt si ceasul ticaie in fiecare secunda.
Corect,la munca..Pentru o viata psihic sanatoasa e nevoie de activitate, sociala mai ales, dar vrei si munca ta sa aiba un impact, poate de-aia or fi multi depresivi si plictisiti ca nu toti vor sa spele podele si sa imparta pliante sau ce munci se cauta pe 3 lei, unii poate vor sa salveze vieti sau sa planteze copaci sau sa construiasca cladiri inalte.
Macar nu esti singurul daca te consoleaza cu ceva.
Da sa mori de batranete? Singur si incapabil sa iei si un pahar cu apa? Sau de o boala zacand in stare de leguma in spitale. Viata trebuie traita in modul in care iti provoaca TIE euforie
Viata e efemera Moartea Eterna.
Ma gandesc la ceva de genu :
https://youtu.be/x3RhUxLFwBE?t=197
Sunt lucruri care iti provoaca euforie si aduc consecinte grele de care nu cred ca esti pregatit sau macar constient ca exista.Viata nu inseamna doar placere,trebuie sa si suferim, asa e viata, una calda, una rece, nu e ok cand ne aflam la extreme.
AnDrUtZzA_4008 întreabă: