anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de mica/mare este "Linia" dintre Rai și Iad?

Răspuns Câştigător
| Seven07 a răspuns:

Linia dintre eden si abis este la fel de subtire ca cea dintre dragoste si ura.

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 11naomi11 a răspuns:

Nimeni nu stie...Doar cine este acolo.

| NAT0 a răspuns:

Uite cam. atâââââââââââât de mare.
Nuj, n-am fost pe acolo.

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Si de unde stii tu cate ceruri exista si cate se afla intre rai si iad? Acest lucru nici un om nu stie.

| CinevaAnonimă a răspuns:

E uriasa.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Iadul,Raiul si diavolul sumt inventii pentru a speria adeptii anumitor religii înapoiate.

| Ionut621 a răspuns:

Nu este nici o "linie", iadul nu exista si cred ca si raiul nu exista. Ignora inventiile unora, ca am murit, am ajuns in rai si dupa m-am trezit. Sunt niste inventii.

Nu sunt ateu, cred in Dumnezeu, dar imi dau si eu seama ca sunt niste inventii. Mai ales Credinta Romana, care e prea inapoiata sa isi dea mamaie seama ca e pentru prosti. Pot sa va dau si un exemplu, prost la culme: Femeile nu au voie sa calce in Biserica cand sunt in perioada menstruatiei. Imi explica si mie cineva de ce?laughing Dumnezeu de ce a facut aceasta perioada a femeilor?laughing

Răspuns utilizator avertizat
| CinevaAnonimă a răspuns (pentru ObiectivulAnonim66):

Oricat de smecher ai fi, tainele imparatiei lui Dumnezeu nu le vei cunoaste, asa ca nu te chinui!

| mentholinks a răspuns:

5 centimetri nara.

| KageM a răspuns:

Aceasta "linie" de care vorbesti tu practic nu exista. ca sa fie mai simplu te poti gandi la rai si iad ca la lumina si intuneric. cand te gandesti la cum apare intunericul ( cand nu este lumina) totul capata un alt sens. te poti gandi ca la o camera intunecata unde dint-o data se aprinde lumina; deci, cat de mare/mica este aceasta "linie". practica ea nu exista, ea este precum o usa ce desparte doua camere. este mult de explicat dar am incercat sa spun esentialul.

| alalalt a răspuns:

Cine a zis ca sunt separate?