O lingurita de bun simt, 1 kg de iubire, 100 de grame de intelepciune, 2 cani de drag, un gram de frumusete, un varf de cutit de speranta, o cana de putere 20 de zambete glazurate, un pahar plin cu prieteni dragi, 10 pliculete de optimism, o cescuta de iertare si asta este reteta fericiri tale:* ( made my me)
Fi vesela, optimista, zambeste, incearca sa vezi jumatatea plina a paharului, nu te supara repede, bucurate de ce ai si de prieteni, eu cam asta fac si sunt fericit
Am sa trec la subiect:
Iubire, prieteni, bere, fete...mai multe fete si desigur sanatate(asta e la barbati...).
Stefan.
Iti zic eu reteta fericirii, desi nu-ti garantez
Mai intai infunda-te in tristete suprema si apoi gaseste-ti iubirea vietii tale si ai sa fii mai fericit ca niciodata , funda?
Optimismul este cheia mea :) si piesa asta : http://www.youtube.com/watch?v=PflEKe7slX8 ma las pe spate si o ascult.
Du-te intr'o sala de forta, dezbracare si incearca sa fii cat mai sexy, si ai sa simtii fericire pana ti se rupe.
Cind reusesti sa tii tavanul toata ziua cu picioarele.La mine nu se pune ca trisez.Am trei picioare.
Pentru ce ai nevoie de reteta cand esti deja fericita?! mintea ta se joaca cu tine si iti spune ca nu poti fi fericita pentru ca...si pentru ca...; linisteste-ti mintea, spune-i ca e in regula, e in siguranta, tu esti in control, esti fericita
Sigur ca da...persoana care iti va demonstra ca tu esti speciala si mai presus decat viata lui esti tu!
Da, nu eu ci Isus Hristos, cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide!
Daca crezi in Dumnezeu, il respecti el o sa-ti ia toata durerea, lacrimile si o sa-ti dea fericirea de care ai nevoie.
Roagate si vei vedea, dar roaga-te din toata inima.