Eu de la Dumnezeu nu am nici o așteptare, nu e vine sa ai așteptări de la nimeni, trebuie sa muncești și sa îți faci/iei singur ceea ce îți dorești, de la viitor îmi doresc sa îmi întemeiez o familie și sa îmi i-au mașina.
Destinul este creat de om cu mâna sa. Dacă vrei ceva anume, muncește pentru obținerea lui, dar nu te aștepta să apară din senin(chit că se mai întâmplă și astfel).
Sa pot sa muncesc cat mai mult, sa am mai multe Job-uri, si sa strang Bani de zi cu zi. numiti-ma Materialist, dar eu vreau sa muncesc mai mult sa ies din Casa cat mai des.
Nu am asteptari de la el, nu cred in el...
Nu poti spune ca in viitor vrei sa faci ceva daca tu stai toata ziua degeaba, niciodata nu zic ca am asteptari de la viitor sau de la viata, eu singur decid ce fac si ce nu fac.
Nu am nici o așteptare pentru că Dumnezeu ne.a creat și viețile noastre sunt in mâinile Lui! El ne guvernează viața chiar daca unii susțin sus și tare că nu există în adâncul lor de fapt ei știu că există crede.ma!
Dupa opinia mea, nu trebuie sa ai asteptari de la nimeni altcineva in afara de tine. Viata este asa cum o faci tu sa fie (buna sau rea), depinde de anturaje, de asteptarile pe care le ai de la tine si de ceea ce vrei sa realizezi in viata. Viitorul tine cont de faptele pe care le faci si de deciziile pe care le iei.
De la Dumnezeu nu mai am nici o așteptare. Nu sunt atât de optimist încât să spun că viața e în mâinile mele, sunt multe lucruri asupra cărora nu am control. Însă îmi extind zi de zi controlul asupra șansei.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: