| 1Mihai1 a întrebat:

Ce credeţi despre autosugestie?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O parere buna! Pe multi i-a ajutat sa-si invinga frica, timiditatea, sa-si stapineasca emotiile, ca sa vorbim doar de cele mai cunoscute cazuri.

| 1Mihai1 explică (pentru laurlaury):

Povesteşte-mi...

| fdhgcvnb a răspuns:

Works wonders! happy

| Delicacy a răspuns:

Autosugestia este cea mai puternică armă a psihicului uman.

| DaVà a răspuns:

O forma puternica de automotivare.

| Shammal a răspuns:

O tehnica buna, aplacand peste ea idea ca iti creez realitate, e perfect

| morningstar a răspuns:

Orice lucru in masura exagerata dauneaza. De asemeni autosugestia in masura prea mare. Sunt de-acord ca este necesar sa gandesti pozitiv, sa te incurajezi singur, sa folosesti anumite capacitati ca sa traiesti bine, sa vezi lumea cu alti ochi, sa reusesti sa ameliorezi o durere prin acest mijloc. Dar sa te 'hranesti' cu autosugestie mi se pare mult prea mult. Pentru ca vad zilnic oameni plini de datorii, saraci, singuri, divortati, cu probleme si care in acelasi timp repeta cu voce tare de 10-20 ori pe zi : "Totul este minunat! ", "Toata lumea ma iubeste", "Sunt o persoana implinita", iar in realitate totul este la pamant. Oameni care scriu bilete cu sume imense si le lipesc de peretii camerei crezand ca prin efectul autosugestiei, in curand vor primi acea suma. Oameni care isi umplu bibliotecile doar cu carti din domeniul asta, dar in realitate totul este la pamant.
Cred ca este o solutie pentru anumite probleme si este o solutie atata timp cat ste folosita cu masura. Pentru ca daca se exagereaza, cei care folosesc sa traiasca in acest mod, nu fac nimic altceva decat sa se minta singuri. Iar la urma tot ei vor fi dezamagiti pentru ca va exista totusi un moment in care vor vedea realitatea si vor vedea ca au exagerat.