Imi doresc sa pateasca Rusia cum au facut cu Ungaria. Asa le trebuie fiindca este o tara foarte rea...
Nu are ce sa se dezmembreze, teritoriul ramas este populat de rusi, daca mai au ceva state de astea satelit, aia pot sa plece, nu-i problema, asa cum au plelcat si astea luate cu japca dupa razboi.
In rest nu vad ce se mai poate separa.Revolutiile alea nu au dezmembrat rusia, eu cred ca comunistii cand au venit au mai adaugat si pe altii la ce exista deja
Chiar daca au pierdut tari din marea baltica, alea oricum le pierdeau ca nu erau rusi, dar comunistii au daugat teritorii din est, plus toate tarile astea ce au iesit acu dupa 90 afara.
Teritoriu ocupat de rusi rusi, ala nu o sa ase dezmembreze mai niciodata, nu are cum.Ori teritorii unde nu-i nimeni la fel alea raman a lor.
Deci rusia ca tara, ca populatie va ramane asa cum a fost mereu.Imperii gata nu mai sunt,sau dus,Rusia a fost ultimu imperiu,restul care ami au state satelit,este pentru ca alea vor sa stea acolo,ma refer la Franta de mai are ceva,ori Anglia,sau chiar si SUA are cateva teritorii care nu-s ale lor,dar aia,populatia aia vrea sa ramana sub autoritatea americana,l; e convine asa.
Rusia la fel,tarile care au vrut sa fie independete si care nu erau de fapt alela lor ai iesit deja,cele ramase daca mai sunt stau ele de bunavoie,ca de ar iesi ar muri la prima zapada
Esate ca si cum ai spus sa se dezintegrze RO pai daca toata tara este populata de romani,nu cred ca ar vrea cineva asta,ma refer ca simplu om.
Asa ca politician,ca talhar da,sunt destui care vor si ei sa roada ceva asa cum este asazisa Republica Moldova,la aia nu populatia este cea care sa nu vrea sa revina la RO ci lingaii,aia ce rod ciolane,ce ar face ei fara os odata aderat la RO aia is vor pierde osu.
SUA la fel singurul stat care tota mai incercat sa iasa afara,desi tot americani sunt, a fost Texas, dar populatia nu-i de acord, au propus aia ce conduc, bine nu populatia hotarasete, hotaraste guvernul federal.
Dar eu nu pricep ce au de castigat unia daca se maruntesc.De beneficiat ar beneficia doara aia ce vor conduce, nu omu de rand.
Omu de rand ar avea numa de pierdut, cu cat este mic cu atata posibilitatile scad.