| Denly a întrebat:

Ce credeti despre dovada existentei a doua universuri? Ma refer, universul care se zice ca a inceput la big bang se extinde, e clar asta, dar nu se poate extinde in el inasasi ci se extinde in alt univers. Ori se extinde doar materia in singurul univers care a fost dintotdeauna?

Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Teoria despre universuri multiple (multivers) sugerează că universul nostru ar putea coexista cu alte universuri. În cazul expansiunii universului nostru, aceasta nu necesită un „alt univers" în care să se extindă. Spațiul însuși se creează pe măsură ce universul se extinde. Nu avem dovezi clare că se extinde într-un alt univers sau că există un „exterior" al universului nostru. Este un subiect deschis, încă investigat de fizicieni.

6 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu există nicio dovadă în sensul ăsta.Toate sunt doar presupuneri.
Da, universul se extinde, există unele dovezi, însă numărul de universuri, dacă există altele, ori ceea ce ar fi dincolo de universul vizibil, sunt doar speculații.

| sabin89 a răspuns:

Gata, ai și dat funda? Poate ne pregăteam și noi, ăștia alții, să participăm la dezbateri, dar tu, acordând funda, ai dat de înțeles că subiectul este închis. Te-a satisfăcut răspunsul, și gata.

| Frank51 a răspuns:

Ti-as fi dat opinia mea cu drag, dar deja ai dat funda unui răspuns generat de roboțel.

| Denly explică (pentru sabin89):

Imi pare rau ca nu ai reusit sa iti spui opinia, tu sau altii, dar am ajuns la concluzia ca e un subiect la care oamenii inca nu pot aduce dovezi asa ca am oferit funda sa treaca oamenii la subiecte poate mai atragatoare.

| RAY a răspuns:

Prima oara sa aflam cauza acestui univers apoi discutam despre al doilea, in concepția ta ce a cauzat expansiunea universului în timp și spațiu?

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Inteligenta artificiala va fi userul anului ))))