' ZzAaPpAaCcIiTtAa ' sa stii ca cu lumina de Pasti care se zice ca coboara ne e adevarat (daca la aceea te referi). S-a dovedit ca fosforul alb (cred ca aceasta este substanta) i-a foc in contact cu aerul si preotii le punt pe lumanari.
@D2ny ai vazut acea lumina care coboara din cer? E doar o poveste. Despre acea lumina vorbeam. Nu coboara din cer.
Despre raul Iordan nu stiu. Eu si cu chelstone ti-am explicat un fenomen pe care il cunosteam.
In primul rand, Biblia
in al doilea rand, preotii si biserica
in al treilea rand toate acele desene de pe icoane si peretii bisericii
Multi spun ca totul legat de Dumnezeu, biserica, religii sunt adevarate. Pentru a traii trebuie sa crezi in cineva sau ceva anume. Eu unu sincer nu cred in Dumnezeu, sfinti sau fantasme. Toata chestia mi se pare o tampenie. Nu sunt satanist si nici nu apartin niciunui cult, dar una din explicatiile necredintei mele este urmatoarea: Daca "X" spune o prostie face cateva "minuni" si "Y" si "Z" il cred, ei automat spun si la altii despre "X". Din vorba in vorba incepe sa se formeze un cult, sa se scrie carti, sa se faca reguli, sa se inventeze fantasme. Dupa o anumita perioada de timp toti or sa se inchine la "X" right? Si am vazut un raspuns stupid mai jos "ma incred in biserici, icoane etc. Daca nu ma insel una din porunci era chiar asa "Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor."Cineva spunea odata: " Sa te inchini intr-un singur loc unui multiprezent poate fii gresit" Biserica fiind o forma de manipulare globala mi se pare cea mai mare tampenie, deci mai bine te increzi in tine insuti si o lasi mai moale cu credinta. Btw: Si eu cund sunt suparat si vreau sa imi iasa ceva anume ma rog!
@ZzAaPpAaCcIiTtAa senzatia de deja vu vine de la mentalul colectiv. Omul gandeste cu 7% din capacitatea creierului. Noi ca persoane nu suntem capabili sa ne dam seama de unele chestii dar toti suntem legati intr-un camp telepatic. De aici vine si senzatia de deja vu. Nu ti s-a intamplat niciodata sa te gandesti la ceva anume si sa vina un prieten la tine sa iti propuna sa faci acel lucru? Totul este intr-o stransa legatura; oameni, plante, animale, dar noi suntem incapabili sa ne dam seama, cel putin constient. Si teoria darwinista a fost distrusa. Si sa o luam logic acum ca la gradinita. Daca ar fi sa ne luam dupa povestea cu Adam si Eva cum ca am fii urmasii lor, atunci de ce nu am arata toti relativ la fel? De ce exista 5 rase de oameni? De ce exista grupe sanguine? Toti am fii avut acceasi grupa sanguina. Toti am fii fost albi dupa cum spune biblia. Incearca sa vezi si tu mai presus de ce scrie in biblie. Probabilitatea sa fim cenusa unei alte civilizatii mult mai dezvoltate decat noi este mai mare decat probabilitatea de a fii creati de Dumnezeu... Gnadeste-te numai la piramide. Nici-o macara terestra nu e capabila si ridice un bloc de granit de la piramide. right? Nu stiu cum gandesti tu dar eu merg pe partea stiintifica.