Enoriasa iti trebuie tie?!
Daca se poate sa fie si virgina.
Keep on dreaming baby! Incep sa te suspectez de pedofilie
Pai nu se mai gaseste nicio virgina peste 18 ani? Asa de mici sunteti f*tacioase?
Ma, stii cum se spune
Indianul talpa iute, cum te prinde cum te... ajuta sa treci strada ca sa nu te stropesti (cand esti pe tocuri) ))
Talpa iute, talpa iute
Cu manuta lui o...trece strada
Te mai lasa 5 minute, iar te prinde iar... te ajuta sa traversezi
Ce tot zici de talpa iute?
Pariu ca din 5 in 5 nu... ajuta fetele sa traverseze?
Cand il prinzi de-ncheietura, vezi in palma batatura,
De la cat "a ajutat fetele la traversat" .
Te mai lasa 1 minut si o ia de la inceput
A mai trecut 1 minut
veni vremea sa ...traversezi strada.
in mana cu un baston
iti faci treaba-n pantalon
P.S. Sa-mi fie rusine, porcosenii pot sa scot!
Dar cum dormi tu linistita
si acum esti dezvelita
vine indianul talpa iute
ce te prinde si te inveleste
Daca indianul talpa o trezeste
Whooofff fata ii poceste
o sa fie discret
de fapt, merge versul asta :
somn usor, vise placute
ai grija la talpa iute
el vine noaptea concentrat
si cum adormi te-a penet... aaa perchezitionat
Plec sa ma antrenez
un Ju-Jitsu s-asamblez
pe talpa iute sa-l atac
cand vine la penet...aaa perchezitionat
Eeee, tu dormi, nici nu-ti dai seama
somn usor si noapte buna
sa iti pui chiloti cu guma
si de ai vise placute
e vina lu' talpa iute
Nici JU-Jitsu nu-l opreste
Pe talpa iute care goneste
Noaptea cand e racoare
Si vine la penet...perchezitionare
Voi haiduci m-ati incoltit
Ca sa scapati de petit.
Vreti voi fara sa munciti
Penet...perchezitionarea s-o grabiti.
Cum pot sa-mi arat iubirea fata de cel in cauza daca nu am posibilitati MATERIALE pentru a arata ca-l iubesc ca raspuns la iubirea acestuia (se exclude iubirea Divina care necesita alte "coordonate" in exprimarea acesteia)? Si daca nu-mi dai decat o posibilitate de alegere este evident ca iubirea este precum viata unei
efemeride. Din experienta se poate arata ca iubirea este ceva de scurta durata, ramane prietenia, accepatea, obisnuinta, buna intelegere, dragostea (agape), drept urmare nu ar strica nici banii.
As fi idiot daca mi-as dori doar sa fiu iubit.Niciodata nu mi-am dorit asta,consider toata treaba cu iubirea o utopie bine finisata,si sunt arghirofil de cele mai multe ori, deci sa vina banii, si eu sunt perfect multumit.
Nu mai spune,Ema! Eu nu tanjesc, eu vreau adorare si recunoasterea calitatilor mele, atat.Si vreau sa controlez oameni.Multi.Dupa asta tanjesc eu, putere, ca e cel mai bun drog.Si chiar nu doresc sa fiu iubit,si-asa toata treaba cu iubirea e o utopie,bazata pe atractie,si satisfacerea unor nevoi sexuale sau a unor conventii sociale,gen "trebuie' sa stai si tu cineva,sa nu fii forever alone, partarule!".Nu, mersi.Si-asa nu ma atasez emotional de oameni, si nici ei de mine. Vorbesti prin generalisme, si in necunostinta de cauza.
Iubirea nu este ceva tangibil, si nici macar nu este o chestie de durata pe cand bogatia poate dura mult daca stii sa-ti gestionezi activele
In principiu, bogatia poate depinde de tine si numai de tine, iubirea depinde de minim 2 perosane (adica nu numai de tine) deci nu se poate controla la fel de usor ca bogatia.
Aleg sa fiu bogat, macar este ceva practic, nu doar o stare
Iar ajungem la vechea discutie ilogica ca banii nu aduc fericirea, ce iubire am eu ca nu am banii? ema fii realistica te rog uita-te la fetele din biserica ta cate s-au casatorit cu barbatii cu banii? sa fac poze cu curtea bisericilor penticostale din timisoara? pline de masini dar mie nu-mi pasa sincer, urasc ipocrizia si minciuna atat daca ai citit capitolu 5, 6, 7 mi-ai da dreptate ca voi nu urmati voia domnului si a fara suparare a diavolului dupa cum spune chiar Iisus cel care strange pe pamant nu va avea nimic sus
Decat sa fiu iubit,mai bine bogat, asa macar pot ajuta alti oameni sa nu moara de foame, dragostea e ca foamea...trece
Odata ce esti bocat. viata numai are nici un sens.Ce rost ar mai avea visele cand ai puterea sa le cumperi si care e satisfactia.Ar disparea sentimentele.Am fi doar o carcasa de carne si oase, oarba si tampa
Sincer iubirea pentru ca daca exista iubire adevarata impreuna putem face si banii necesari. Unde sunt doi puterea creste mai ales daca exista iubire adevarata.
rody5 întreabă:
BellaVedeta întreabă: