Un om sanatos are in medie 8 puncte de vedere. Aceste puncte de vedere se dezvolta dupa varsta de 17 ani in general, totusi sunt oameni ce-l dezvolta si la 16 ani. Totusi, sunt persoane cara nu-si pot dezvolta punctele de vedere, acestea suferind de Vedironism. Ar fi indicat sa-ti faci un consult medical urgent daca ai trecut de varsta de 17 ani si nu ai observat diferente de focusare ale ochilor, in special noaptea.
Un punct de vedere inseamna o parere, un om poate avea multe puncte de vedere dar este posibil ca nu toate sa fie corecte
Aoleo! Sa fac un consult, sper sa ma declare clinic sanatos atunci... chiar, pot fi pe undeva bolnav si declarat simultan "clinic sanatos"? Ca imi trebuie la scoala auto, eu fiind autodidact deocamdata...
Am câte puncte de vedere vreau eu să am. Important e să-l alegi pe ăla bun.
La început unul singur (cel mai important), punctul de vedere neutru. După aceea... "potopul" de puncte derivate din sentimente.
Un om sanatos are o linie de vedere. Daca stii geometrie, stii ca o linie este formata dintr-un infinit de puncte. Asa intrebare...asa raspuns.
Eu stiu numai geometrie in spatiu si trigonometrie
Deci ce are? Un plan de vedere, sau un unghi de vedere?
Are in vedere un plan privind dintr-un anumit unghi. Ca daca schimbi unghiul pierzi planul din vedere