Întrebare recomandată | BluishAngel a întrebat:

Ce este atitudinea? Ce reprezinta ea de fapt?

Răspuns Câştigător
| th4inspiration a răspuns:

Atitudinea reprezinta modul tau de gandire, felul in care reactionezi la tot ceea ce se intampla in jurul tau, atitudinea mai poate fi reprezentata si prin temperament si felul tau de a fi in societate dar si cum te comporti tu cu propria persoana. Asta cred eu happy. Mai sunt si alte definitii mai "elocvente" alae temperamentului, dar eu mia-m exprimat doar o opinie.

33 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Felul tău de a fi, de a te exterioriza, de a relaţiona cu cei din jur, comportamentul...

| harciog a răspuns:

Stare de moment.

| Skylar a răspuns:

Adica s-a cam incepi sa faci ce e corect, sau macar pare corect pentru tine

| mixxjim a răspuns:

Exteriorul interiorului tau happy

| Delicacy a răspuns:

Atitudinea reprezintă comportamentul pe care îl adopţi faţă de sine, faţă de ceilalţi, de activităţi, de societate.Caracterul este cel care arată atitudinea omului.

Răspuns utilizator avertizat
| vampir004 a răspuns:

Cand iei atitudine in fata unei probleme

| para001 a răspuns:

Comportamentul pe care îl adopţi

| CamiiBăă a răspuns:

Atitudinea este felul in care o persoana abordeaza o problema sau o situatie.De fapt, putem spune ca reprezinta personalitatea persoanei respesctive.happy

| danyshatAT a răspuns:

Atitudinea reprezinta controlul tau in problemele de zi cu zihappy

| Kryss13 a răspuns:

Atitudine=comportare

| Bubbles12345 a răspuns:

Atitudinea e prostia ta

| BluishAngel explică (pentru Bubbles12345):

Nu stiu a cui prostie.Nu inteleg de ce a trebuit sa incepi cu insulte. Daca nu ai ce vorbi taci din gura.Mai simplu decat atat nu este.

| Skrilly a răspuns:

Reprezinta delul tau de a fi, de ate comporta.Atitudinea te reprezinta! dar ai grija ce atitudine ai...ea uneori e interpretata gresit!

| Ionut_Coanca_1998 a răspuns:

Eeste o p.alaughing)

| BluishAngel explică (pentru Ionut_Coanca_1998):

Adica ce n-ai tu laughing Decat sa "raspunzi" la intrebare mai bine stateai dracului in locu' tau imputit de retardat.Mi-e mila de tine.

| Roskataaa a răspuns:

Atitudinea reprezintă comportamentul pe care îl adopţi faţă de sine, faţă de ceilalţi, de activităţi, de societate.Caracterul este cel care arată atitudinea omului. Funda?

| BluishAngel explică (pentru Roskataaa):

Ai copiat raspunsul lui @Delicacy.Cum de mai ceri si funda?

| Roskataaa a răspuns (pentru BluishAngel):

Serios? Nu-i adevarat Delikat67!
Nici nu stii sa citesti?
Atunci de ce mai pui intrebari nesimtite?

Ia arunca tu o privire,"inteligento", la primul raspuns, cel al lui @Delicacy.Nici nu stii sa scrii corect raised eyebrows Ce vezi tu nesimtit la intrebarea mea nu stiu.Am intrebat pur si simplu despre atitudine, ce reprezinta ea in viziunea celorlalti.Ce este asa obscen la intrebarea asta doar tu poti intelege.La comentat aiurea si jignit esti buna, la argumentat si gandit nuwinking

| Roskataaa a răspuns (pentru BluishAngel):

Inteligenta esti tu si apropo se vede ca esti analfabetica!
Ia arunca tu o privire nu e raspunsul lui Delicacy "Desteapto"!
Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid."!

O, crede-ma as fi avut aceeasi placere! Si "analfabetica" esti tu.Nici macar nu scrii corect.Se spune "analfabeta" laughing Ce minte ascutita ai rolling on the floor Daca tot voiai sa ma insulti, macar trebuia sa scrii corect.In clasa a treia sau a cata esti, stii sa vorbesti asa.Ia vezi, pispirico, ai grija cum vorbesti, ca intr-o zi poate ti-o iei in freza de la altii mai mari.Cred ca ai nevoie si de ochelari, e exact acelasi raspuns.Dar nu ai ce sa le faci la prosti.Eu scriu corect gramatical, nu cu greseli. Uita-te la tine inainte sa comentezi de altii.La varsta ta ar trebui sa ai alte preocupari. raised eyebrows

| OnlyLOv3e a răspuns:

Felul in care te comporti sau cum esti cu cineva. Comportamentul unui om fata de altul sau in societatehappy

Întrebări similare