Viata e un test ce nu trebuie subestimat dar nici luat prea in serios.
Moartea este poarta dintr-e limita si nelimita.
Acu gata cu partea morala, mai pe inteles viata o traiesti in jur de 60 de ani daca ii apuci si paia iar in lumea de apoi stai restul eternitatii. Funda ^^?
Pentru mine viata inseamna totul.Iar moarte este o trecere de la lumea vazuta la cea Nevazuta.
Iti recomand de Enio Morricone, Angel Voice. Sper sa reusesti sa intelegi in timp ce o asculti.Succes.
Viata este o experienta minunata daca prin viata te referi la viata ca om iar moartea este o schimbare, ca si cum iti schimbi sosetele; daca te referi la cuvantul in sine, viata este existenta iar existenta are o insusire cea de a exista
Viaţa? Pentru fiecare înseamnă altceva, pentru mine e doar ceva schimbător şi uşor de modelat prin prisma realităţii în care suntem toţi prezenţi.
Moartea? Sfârşitul vieţii şi nimic altceva. Eventual suferinţă pentru cei din jur.
Viaţa=cel mai mare dar pe care l-ai putea primi(şi dacă e vorba de o viaţă tristă)
moartea=cea mai mare temere a mea. Înseamnă fie trecearea la inexistenţă fie trecerea la viaţa eternă( nu ne poate spune nimieni care dintre cele 2 variante este adevărată. Gândul inexistenţei mă tulbură cumplit.
Mi-e frică de moarte! De ce mi-ai adus aminte de ea?!
Viata e ca un joc pe calculator.Cand l-ai terminat poti sa regreti pentru ca a fost prea scurt sau poti sa fii fericit pentru ca in sfarsit l-ai terminat.Acolo intervine moartea.Vei regreta ca n-ai facut anumite lucruri in viata sau te vei simti implinit ca le-ai facut pe toate.Un dar de la Dumnezeu.
Viata-vreau sa o traiesc din plin,cat mai mult posibil,deoarece o singura viata avem,si chiar merita traita,chiar si cu dificultatile ei.
Vreau sa ma afirm,sa incerc sa imi las si eu amprenta pe pamantul asta.
moartea-starea de nefiinta, in care totul se termina, si corpul iti intra in putrefactie.