anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de gard are casa visurilor tale? Simti ca o casa ar fi neterminata daca nu ar avea gardul "potrivit"?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Un lucru este sigur, cine n-are gard nu sta in Romania.

10 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ca toate gardurile.Se spune ca chiar daca nu-ti doresti ceva in mod special, trebuie sa participi la fanteziile tuturor.Totusi un gard e un lucru mare si cred ca l-as vrea ca toate gardurile dar transparent.

| anonim_4396 explică (pentru harciog):

Al meu e gard viu. Dar cum imi doresc o casuta pe malul marii, s-ar putea sa nu mai fie nevoie, chiar n-as vrea sa stric peisajul happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Un "gard" din trandafiri. Frumos, parfumat si...intepator.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Vreau o casa fara gard...dar, bine a zis @Harciog, cine nu are gard nu sta in Romania laughing)
Sau cum am vazut prin Ardeal, intri direct in casa( sau in garaj), eventual ai doar o poarta, gardul fiind in spatele curtii si acela mic!
Frumoasa intrebarea ta! Unde locuiesc eu acum...nu prea am vazut garduri laughing)) Chiar am sa fiu mai atenta!

| Shammal a răspuns:

Casa mea are iarba verde imprejur big grin... o piscina interioara, perete/tavan de sticla in baie sa ma uit la stele cand stau in cada

| Woodenpints91 a răspuns:

Vila gândurilor mele are un gard cu sârmă ghimpată, băgată la curent electric, suficient de puternic încât să te faci şniţel dacă încerci să-l sari, şi nu aştpţi invitaţia mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau un gard exact ca asta.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Cardrona_bra_fence.jpg

| DjCristian a răspuns:

Http://www.clubafaceri.ro/......53283.html Aşa ar arăta şi cred ca o casă nu e terminata fara gard e ca şi cum ai avea un calculator fără mouse.

| anonim_4396 explică (pentru DjCristian):

Il vrei asa ca sa vezi tu ce se-ntampla afara sau ca sa-ti vada cei de-afara casa? De ce crezi ca e ca un calculator fara mouse?

| DjCristian a răspuns (pentru anonim_4396):

îmi place gardu şi pana la urma ce sa vadă suntem toţi oameni nu? O casă fără gard e incompletă!