Ca toate gardurile.Se spune ca chiar daca nu-ti doresti ceva in mod special, trebuie sa participi la fanteziile tuturor.Totusi un gard e un lucru mare si cred ca l-as vrea ca toate gardurile dar transparent.
Al meu e gard viu. Dar cum imi doresc o casuta pe malul marii, s-ar putea sa nu mai fie nevoie, chiar n-as vrea sa stric peisajul
Vreau o casa fara gard...dar, bine a zis @Harciog, cine nu are gard nu sta in Romania )
Sau cum am vazut prin Ardeal, intri direct in casa( sau in garaj), eventual ai doar o poarta, gardul fiind in spatele curtii si acela mic!
Frumoasa intrebarea ta! Unde locuiesc eu acum...nu prea am vazut garduri )) Chiar am sa fiu mai atenta!
Casa mea are iarba verde imprejur ... o piscina interioara, perete/tavan de sticla in baie sa ma uit la stele cand stau in cada
Vila gândurilor mele are un gard cu sârmă ghimpată, băgată la curent electric, suficient de puternic încât să te faci şniţel dacă încerci să-l sari, şi nu aştpţi invitaţia mea.
Eu vreau un gard exact ca asta.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Cardrona_bra_fence.jpg
Http://www.clubafaceri.ro/......53283.html Aşa ar arăta şi cred ca o casă nu e terminata fara gard e ca şi cum ai avea un calculator fără mouse.
Il vrei asa ca sa vezi tu ce se-ntampla afara sau ca sa-ti vada cei de-afara casa? De ce crezi ca e ca un calculator fara mouse?
îmi place gardu şi pana la urma ce sa vadă suntem toţi oameni nu? O casă fără gard e incompletă!
AvalohAlyn întreabă: