Http://www.clubafaceri.ro/......53283.html Aşa ar arăta şi cred ca o casă nu e terminata fara gard e ca şi cum ai avea un calculator fără mouse.
Ca toate gardurile.Se spune ca chiar daca nu-ti doresti ceva in mod special, trebuie sa participi la fanteziile tuturor.Totusi un gard e un lucru mare si cred ca l-as vrea ca toate gardurile dar transparent.
Al meu e gard viu. Dar cum imi doresc o casuta pe malul marii, s-ar putea sa nu mai fie nevoie, chiar n-as vrea sa stric peisajul
Il vrei asa ca sa vezi tu ce se-ntampla afara sau ca sa-ti vada cei de-afara casa? De ce crezi ca e ca un calculator fara mouse?
îmi place gardu şi pana la urma ce sa vadă suntem toţi oameni nu? O casă fără gard e incompletă!
Vila gândurilor mele are un gard cu sârmă ghimpată, băgată la curent electric, suficient de puternic încât să te faci şniţel dacă încerci să-l sari, şi nu aştpţi invitaţia mea.
Eu vreau un gard exact ca asta.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Cardrona_bra_fence.jpg
Casa mea are iarba verde imprejur ... o piscina interioara, perete/tavan de sticla in baie sa ma uit la stele cand stau in cada
Vreau o casa fara gard...dar, bine a zis @Harciog, cine nu are gard nu sta in Romania )
Sau cum am vazut prin Ardeal, intri direct in casa( sau in garaj), eventual ai doar o poarta, gardul fiind in spatele curtii si acela mic!
Frumoasa intrebarea ta! Unde locuiesc eu acum...nu prea am vazut garduri )) Chiar am sa fiu mai atenta!
AvalohAlyn întreabă: