Interesele sunt diferite de la om la om, de la un deceniu la altul. Pe multi oameni din ziua de azi ii intereseaza supravietuirea, din pacate. Altii au timp si bani pentru alte lucruri mai placute: arta, calatoriile, lecturile. Pe unii ii fascineaza distractiile, altii sunt focusati pe munca, iar altii se concentreaza pe familie. Nu stiu. E greu. Cati oameni, atatea interese!
Am vorbit cu un tip neroman si spunea ca e frapant in Romania ca oamenii au asa vise mici, vor doar sa supravietuiasca, nu au mentalitate de pioneri in varii domenii, lideri, transformatori. Eu imi doresc sa contribui la revolutionarea relatiei stat - cetatean in Romania
Poi in primul rand sa le fie bine...sanatate ca degeaba au toti banii din lume...sa fie iubitzi...intzelesi...si nu in ultimul rand un job calumea
Banii foamea de bani... de ce? pentru ca omoara, violeaza batrane doar si pentru 10 lei daca nu copii
In principal bani si fericire; apoi sa se uite prin "gradina vecinului" ca intotdeauna se gaseste sa aiba vreo gaina mai grasa
Sa aiba mai mult decat vecinul.
sa isi faca in casa si sa-si ia toale... aaa da...si sa mance bine... ce daca nu are bani de rechizite la copil.
Sa aiba serviciu bun, sa fie sanatosi, sa se inteleaga cu seful, sa fie mot =cel mai tare din parcare, sa aiba succes la femei/barbati, sa crape de ciuda vecina de invidioasa ce e, sa aiba masina traznet, sa fie cool, sa calatoreasca peste hotare, sa aiba casa marfa+piscina +menajera+catel(purcel etc), si daca se poate si familie si sa isi iubeasca familia... dar nu toti doresc asta, vor succes cu orice pret! ca sa fie burici!
hehehe întreabă: