Femeia perfecta nu exista... daca ar exista, ea nu ar trai cu un barbat, ar fi total independenta! Un barbat are nevoie de o femeia care sa-l inteleaga si care sa nu pretinda acelasi lucru de la barbat(sa se multumeasca doar cu o iubire nemasurabila si sa nu ceara intelegere)!
- sa nu minta, chiar daca ceea ce va urma sa recunoasca o defavorizeaza uneori.
- sa fie copilaroasa dar nu la modul exagerat, ci doar cat sa exprime o "dependenta" fata de barbat
- sa nu taca atunci intr-o discutie aprinsa, sa lupte pentru ideile ei, dar nu intr-atata incat sa nu considere ceea ce spune celalalt. tot aici as putea spune ca ar trebui sa stie sa vorbeasca dupa ce asculta, si invers.
Mai pe scurt pentru mine femeia perfecta este pur si simplu Caracter.
Pentru mine femeia perfecta ar fi cea care imi va sta alaturi la bine si la greu si rau. Ma va iubi neconditionat si ma va face sa o iubesc si eu la fel. Nu trebuie sa fie frumoasa ci sa-mi placa mie, ca e adevarata vorba: " Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie"
Astia care sunt in cautarea perfectiunii, ar trebui mai intai sa fie si ei perfecti, sa se uite in oglinda.
ah da era sa uit, nu exista om perfect!
chiar si acolo unde exista sa zicem perfectiune (numai lapte si miere) e ceva in neregula.
Multumesc mult.Si eu iti doresc o viata plina de fericire si implinire!
Eu ma mir cum de nu o zis nimeni cu sani mari,focoasa, super hot si cu pofta de actiune cat e ziua de lunga(deci ma mir cum de nimeni nu a scris asemenea lucruri) in fine pentru mine ar trebui sa fie intelegatoare, destul de frumoasa, si sa ma placa asa cum sunt!
Cred ca prima parte a raspunsului tau a fost destul de graitoare, nu?
Femeia pe care as iubi-o ar fi femeia perfecta.e buna intrebarea! Cred ca femeia perfecta e femeia care are calitatile frumoasa si foarte desteapta(aici deja intra tot...stie sa vb, sa se comporte, sa se imbrace.etc)
Mama cite raspunsuri docte.Pentru mine femeia perfecta trebuie s-o pot prosti numai eu de cite ori simt nevoia sau vreau dar, din pacate, inca n-am gasit-o.
Ce aveti mai? Nu exista femeie perfecta, la fel cum nu exista nici barbatul perfect!
Iti poate parea perfecta la inceput, cand esti aburit de iubire, dar cu timpul greselile si defectele vor iesi la iveala. Le avem toti!
Nu exista o lume perfecta si nimic nu e perfect pe lume!
Poate femeia ideala, dar NU perfecta!
Bye!
CaleaCeaDreapta întreabă:
AvalohAlyn întreabă: