Angajeaza te undeva unde se plateste cat de cat ok si nu e foarte mult de munca. Încearcă sa gândești pozitiv si impune ti tu sa fi fericit. O sa vina si vremuri mai bune. Cauta ti niste prieteni cu care sa iesi pe afara si sa vorbesti ca o sa te ajute mult. Sau jucati fotbal ceva. Acuma depinde si de ce varsta ai dar eu zic sa fi fericit ca sunt cazuri si mai rele. Pentru mine fericirea inseamna ca am o familie, ca am conditii bune de trai si ca sunt sanatoasa. Altceva, nu mai imi trebuie. Incearca sa ti gasesti niște oameni cu care sa stai de vorba ca o sa fie bine. Oricum perioada asta e grea pentru toti, da trecem peste cumva. Sanatate!
Și dacă ești sărac ce? Nu sunt lucruri care sa te bucure?
Ai net, curent, apa, ai o casa ca pentru astea nu poți sa locuiești sub pod...
Te duci la magazin și te uiți,el duce căruciorul ea pune in el ce vrea pe strada ea îl duce de braț la magazin sa cumpere,ce vrea ea evident,nu invers acasă tv e setat pe telenovele nu pe fotbal el vrea mici și bere dar mănâncă o caracatiță că asta vrea ea el face ciubucuri, pentru că are card de salar dar e la ea și oricum nu știe codul pin, si iese in graba de la serviciu sa bea o bere sa nu fie prins de ea vrei sa mai zic? Deci ești un om fericit, doar că nu îți dai seama și da, ai dreptate, pentru activități îți trebuie bani, multi bani
Nu cumva tu dormi pana la 11 si stai pe ajutor social?
Hai cu mine la sapa la porumb 2 saptamani si iti vine pofta de viata!
Dacă el a putut să treacă peste orice obstacol înseamnă că și tu poți și oricine.Doar să vrei.
https://youtu.be/6P2nPI6CTlc
Fa-ti prieteni noi. Pe mine asta ma bucura si nu ma mai gandesc la aspectul financiar sau la lipsa unui partener
Sa am liniste. Ma duc cu cateii la plimbare pe malul unui rau din zona, daca nu ma intalnesc cu oameni nesimtiti, sunt linistita, sunt fericita.
Nefericirea ta vine si de la ideea ca trebuie sa ai familie, prietena. Exista atatea familii pe care nu ti le-ai dori, si atatea persoane care te pot rani atat de tare incat ti-ai fi dorit sa nu le fi cunoscut vreodata, incat trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine, sa iubesti sa petreci timp singur, solitudine se numeste.
Primul pas, angajeaza-te. O sa gasesti o comunitate de oameni si involuntar o sa legi prietenii;]
Apoi totul vine de la sine
Este suficient doar 1 și ai totul.Restul or să vină pe deasupra, bonus. Dacă am fii toți la fel, din păcate fiecare își trăiește viața după capacitatea sa mintală.
Sarac esti pentru ca esti lenes de unde si familia te da la o parte ca nu iti place munca prietena te a lasat ca sa nu mai lucreze ea pentru tine, so fi saturat sa te alapteze
iar probl3ma banului se poate rezolva vu o sapa. sunt destui care au gradini si cauta oameni la sapa. dar tu poate o iei prin dos si esti femeie de nu lucrezi. astepti un barbat sa lucreze pentru tine poate
munceste bre si lasa cersitul ca prin munca faci si bani si masini si familie
esti ne înțărcat
Fa cum am facut eu altfel nu stiu ce sa spun
eu am parintii saraci ca pica tavanul pe noi. uneori ploua prin tavan
si am plecat din tara sa adun bani de scoala
dupa 5 ani aproximativ m-am intors si m-am inscris la o scoala unde am ajuns muncind printre cei mai bun dupa care am primit un post bun
dar pentru asta trebuie sa uiti de ce esti acum si sa privesti peate 10 ani ce vrei sa fi
Neaparat trebuie sa iti mai gasesti un job de 3-4 ore / zi si / sau daca locul de munca e de exemplu cu o zi de lucru, una nu, sau doua zile lucru / doua liber...Neaparat sa iti cauti inca un job.
Vezi ca sunt fabrici care recruteaza oameni pe salar bun (desii muncesti mult pentru el) si ofera si cazare fara cost!
Spune-mi daca doresti si te pu in legatura! De unde esti?