anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi iubirea? Cum alege creierul persoanele pe care le iubim?

7 răspunsuri:
| 0Alexander0 a răspuns:

Neurobiologic s-a constatat că intensitatea biocurenților din anumite zone cerebrale devin mai active fără a putea localiza clar un centru nervos al iubirii în creier, acest fenomen este corelat cu modificări biochimice care determină reacțiile biologice care devin tot mai intense, influențând comportamentul, gândirea lucidă.

| 3amthinking a răspuns:

Nu cred ca de fapt creierul alege persoanele pe care le iubim, ci inima, sufletul.

| T0T a răspuns:

Nu ai cum să explici asta, trebuie să simți.

| RAY a răspuns:

Iubirea este o obsesie compulsiva pentru cineva si o placere cand te gandesti la persoana respectiva sau cand o vezi,intarnesti, se activeaza zona recompenselor ceea ce inseamna ca iubirea e localizata in mai multe parti ale creierului
iubirea este un mister, am vazut multe persoana care sunt bagate in friendzone dar nu simt iubire desi sunt impreuna,fac activitati in comun, isi vorbesc dar lipseste iubirea, poate atractia fizica conteaza si ia cand vine vorba de atractie sau poate nu, creierul decide ceea ce ne place sau nu noi, ca cand isi place o haina creierul decide

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Atracția fizică, contează am trecut prin asta odată și evident cum sunt un tip orientat spre introspecție am analizat cu atenție ce se întâmplă, la început eram excitat doar, pe urmă apare un fel de instabilitate o senzație puternică în tot corpul, dar resimțită mai puternic în zona pieptului și difragmei. Creierul asociază persoana respectivă cu plăcerea, etc. Nu cred că experiența ar fi foarte diferită fața de starea de "high" dată de narcotide și alte substanțe de genu.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu am iubit o fata stiu cum e, sincer nu mam dragoat sa stiu cum e, dar un expriment a demonstrat ca drogati intre heroina si zahar alegeau zahar, de asta cei lipsiti de iubire au nevoi de dulce ca organismul sa indeplineasca functia asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nici nu m-am drogat. Dar am citit diferite descrieri ale stări destul de similare.

Întrebări similare