Mi se pare adevărat.
"Dacă îți lovești femeia esti de c***t nicidecum mai bărbat/dar mie mi se pare c-am exagerat să fii toata ziua beat/tatuajele sau cazierul nu te fac m-ai bărbat/un bărbat e loial unei singure femei si viața de familie nu e pe locul 3/Un bărbat trebuie' să fie masculin, dar nu atat încat sa fie misogin și nici prea feminin, si nici prea intrugin, si nici prea manechin, si nici prea balerin un barbat adevarat trebuie' sa fie credincios întotdeauna cald si politicos.
Versurile spun tot.
Pentru a fi un barbat adevarat, trebuie sa stii cum sa tratezi o femeie, sa ai respect fata de tine si de ceilalti din jur, sa urmezi codul bunelor maniere(in mare parte), sa nu te dai batut, sa fii un invingator, iar atunci cand trebuie, sa fii sensibil!
Și care e diferența dacă înlocuiești la tine-n frază „bărbat adevărat" cu „femeie adevărată". Dacă ai destul spirit de observație atunci vei vedea că nu e vreuna.
Să știi să respecți.
Bunul simț face diferența dintre un bărbat idiot și un bărbat care merită respectul și dragostea unei femei, părerea mea.
Baftă!
Sa ai respect pentru viata si pentru ceilalti dar asta este valabil si pentru femei.
Kalla, taca-ti fleanca, orice barbat adevarat ti-ar da o mama de bataie. Nu s-au luat de tine destui pe TPU? Mira-m-as!
Tu chiar crezi ca sunt genul de persoana care se supara daca cineva imi spune ca-s proasta? Pe internet nu ma intereseaza cine-mi spune asta.In viata reala am multi prieteni buni cu care ma inteleg de minune.Pe mine ma intereseaza mai mult de ceea ce zic ei decat de niste inculti mai ales de Hobre.E suparat pe mine pentru ca nu voiam sa-i dau facebook-ul.
Mai bine nu te-ar interesa ce ar zice oricine, de pe net sau din viata reala. Dai dovada de o personalitate mai puternica asa, lucru ce trebuie sa se gaseasca si in barbatul femeie, si-n femeia barbat, niciodata doar in barbat sau doar in femeie separat.
Un barbat adevarat este un barbat sigur pe el, un barbat care nu accepta " nu" ca si un raspuns! Daca te refuza vreo femeie, violeaz-o!
Un barbat adevarat urla de testosteron, se bate din orice motiv, cu oricine, si la orice ora.
Unui barabt adevarat nu ii este frica sa ragaie tare in public, sa se beseasca, sau sa se scarpine la p*** daca il mananca
Si in final, un barbat adevarat stie sa impuna respect :
Un barbat adevarat vine acasa, noaptea pe la 2, de la o bauta cu tovarasii, si cand isi vede nevasta stand in dreptul usii cu matura in mana, o intreaba :
Acum te apuci sa faci curat, sau te pregatesti sa decolezi?
Pentru mine e sa fi barbat sa te bati cu un alt baiat(barbat) sa stii sa injuri si sa stii sa aperi o fata
Un barbat adevarat in viziunea mea are urmatoarele calitati:
-calm
-pozitiv
-increzator in sine
-fara burta
-cu simtul umorului
- ne-mincinos
-ne-laudaros.
-stapan pe sine.
-capabil sa aplaneze conflicte.
Un barbat adevarat zambeste, dar este in acelasi timp serios. Puternic desi nu are muschi, si cu viziune catre viitor.
Dezavantaje
-vulgaritatea
-agresivitatea
-prostia
-competivitatea prost inteleasa.
Frumoasă viziune despre ceea ce înseamnă a fi un
"bărbat adevărat".
Mulţumesc pentru răspuns.
"Puternic desi nu are muschi", asta mi se pare aberatie de copii mici sincer
Daca tu nu pricepi la ce ma refer, nu inseamna ca si ceilalti.