| DeeaLove_2688 a întrebat:

Ce inseamna "You wanna hear my side? You need to drown to know. I built a wall with your blood to show."? are o fata la status.{fundita:*}

Răspuns Câştigător
| filipm2001 a răspuns:

Vrei sa auzi si varianta mea? Trebuie sa te inneci ca sa intelegi. Ultima fraza nu are sens fara cea care lipseste inaintea ei. Este o strofa a unei melodii (Avenged Sevenfold - God Hates Us http://www.youtube.com/watch?v=6-zlh-xYA_k). Al treilea vers din strofa lipseste in statusul prietenei tale, dar nu cred ca e voie sa-l postez si cu atat mai putin sa-l traduc aici.
;)

6 răspunsuri:
| chelstone a răspuns:

Vrei sa-mi auzi parerea? Trbuie sa te inneci pentru a sti. Am construit un zid din sangele tau ca sa apara?

| Dunnamite a răspuns:

A auzit intr-o mel. "god hates us"

| Myuu a răspuns:

"Vrei sa auzi ce este in interiorul meu? Tu trebuie sa te ineci ca sa stii.Am construit un zid din sangele tau ca sa apara" Aproximativ asa se traduse.

| Cecaterincamaxima a răspuns:

Stupida intrbare.Ma rog happy.nu a fost o intrebare.asta ai tu la status.dar vrei sa arati cevathinking! Poti sa dai la "traducere pe "Google". chiar asa nu te duce capu'?! straight face LOL

| Kodocha a răspuns:

Vrei sa auzi partea mea? Trebuie sa te inneci ca sa afli.Am construit un perete cu sangele tau ca sa arat. Funda?big grin