| sabin89 a întrebat:

"Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit?"
Avem semințe de roșie, de ardei, de castraveți. Oare cine ni le-o fi dat? Avem sâmburi de cireașă, de prună, de piersică. Avem cărbuni, petrol, metale. Și mai avem...
Puteți să dați un exemplu de lucru pe care îl avem și pe care să nu-l fi primit?

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"îl avem" te referi la tine, ca persoana sau la Umanitate?

| FreddieM a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Poate se referă la țara noastră?
Cheers

| minrest a răspuns:

Mersi pentru rosia pe care am primit-o, avea aproape 4 mm, a trebuit sa selectez la ea cateva mii de ani. De celelalte nu mai vorbesc. Carbunii, petrolul, metalele erau inutilizabile in starea in care le-am primit, mai erau si acoperite de roca. Vorbesc la persoana intai, caci eu, omul, folosesc specializarea, munca in echipa, munca in etape, care etape pot dura sute de mii de ani, in cazul prelucrarii pietrei, singura resursa minerala la indemana. Omul lucreaza, castiga bani si cu ei cumpara tot ce are, asta inseamna specializare. Pot sa iti dau exemplul salariului, pe care il primesc la schimb cu munca. Poti spune ca am primit o planeta locuibila. Din atatea milioane de planete, doar in partea vizibila a universului, e si una locuibila.

| sabin89 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

La umanitate.

| sabin89 explică (pentru minrest):

"Carbunii, petrolul, metalele erau inutilizabile" - erau inutilizabile, dar dacă nu erau deloc ce făceai?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Totul e primit in dar de la Creator.
Noi suntem doar custozii acestui Paradis numit Pamant.

Întrebări similare