Normalitatea din punctul meu de vedere, este cea pe care o vede fiecare.
Am intalnit multi oameni care isi sustineau punctele de vedere si considerau ca anumite lucruri sunt "normale" pe cand mie mi se pareau anormale.Probabil eu eram cel anormal, sau eram depasit de subiect.Depinde cum privim lucrurile.
Pe mine sincer ma depaseste normalitatea cu mult.
Mie mi se pare ca normalul inseamna sa gandesti,sa ai un comportament adecvat in societate, sa citesti,sa asculti muzica de calitate, sa vizitezi, etc...mai exact sa traiesti viata, nu doar sa existi.
Desi am vazut ca in ziua de astazi normalitatea inseamna sa ne uitam la nora pentru mama si sa divinizam tiganii.
Depinde mult si de societate normalitatea. Absolut orice poate fi consierat normal cat timp nu vrei sa faci parte din societate.
Cei mai multi oameni mai degraba ar muri decat sa gandeasca; de fapt, chiar asta fac.
A fi normal este telul ideal al celor neimpliniti.Un om normal nu este si nu o sa fie niciodata capabil sa faca lucruri marete.Cel care le face o sa fie numit nebun.Frontiera dintre nebunie si normalitate tine de gradul de afectare si de frecventa comportamentului perturbant.
Ce sa facem, mergem in pas cu moda, altfel suntem exclusi din societate.Moda este pretext pentru unii complexati care cred ca a fi stupid e o normalitate.
Un om normal e cel care vorbeste frumos, e bun si are cei 7 ani de acasa (e educat).
Sa nu ma las influentat de gandul de-a cauta o definitie prin intermediul careia sa definesc "normalul"...asta inseamna. Tot ceea ce se intampla in jurul tau este normal, chiar daca uneori iti pare exagerat sau neindestulat.
Nu, fiecare om este normal daca este considerat normal. asa poate eu sunt canibal, criminal in serie si ma consider normal. na
Normalul este relativ și subiectiv.Este normal ce ți se pare ție că e normal.
La scară largă,să spunem în mentalitatea unei societăți, normalul este definit de ansamblul de obiceiuri/comportamente adoptate de majoritate.
Pe scurt, normalul este relativ în funcție de ce te definește pe tine ca individ.
Nu ştiu cum se face că tot ce mi se pare mie normal, celorlalţi li se pare prea ieşit din comun.
Mi se pare normal să mă piş pe clanţa cuiva, după care să apăs pe ea să trag apa.
taineamea întreabă: