| PedoBarbie a întrebat:

Ce părere aveţi de faptul că noi suntem formaţi din ADN-lor două rase extraterestre gemene: annunaki(cei răi) şi inuaki(cei buni)?

Răspuns Câştigător
| HoneyPot a răspuns:

Nu este niciun fapt. Este una dintre cele mai putin inteligente teorii ale paleoastronautilor. Nu mai exista annunaki si inuaki, deja au dat cu Nibiru in Terra in 21.12. 2012!

25 răspunsuri:
| gabi45 a răspuns:

Ca,ar trebui sa nu mai citesti atatea prostii!

| Gabriello02 a răspuns:

Parerea mea este ca erau mai multi dinaia rai.

NOname
| NOname a răspuns:

SF. Şi nici măcar unul bun.

| harciog a răspuns (pentru NOname):

Ce vorbesti Noname? Daca intra in detalii proiectindu-ne citeva povesti de dragoste pe linga o tragedie a unor naufragiati, par exemple gen Titanic, mi se pare destul de buna povestea.

| Hevnoraak a răspuns (pentru NOname):

Aprob,chiar tâmpit.

| Hevnoraak a răspuns (pentru harciog):

Cu niște iubiri de doi bani ar avea priză la români mai ales dacă ar fi la ora 21 și pe Pro Tv.

NOname
| NOname a răspuns (pentru harciog):

Ai chef de glume?
Cu un scenarist bun din orice neinteresizm poate ieşi o capodoperă. Acu'... dacă ar avea şi actori de calitate, poate m-aş şi uita, deşi...prostia din poveşti le cam face proaste, oricât ar fi ele de bune.

Daca ar avea nevoie de o talanga si m-ar distribui si pe mine ar avea succes filmul in mod inevitabil.

| Mădă0611 a răspuns:

Da si articolul.

| Delicacy a răspuns:

Nu pot să-mi exprim părerea asupra ceva în care nu cred.

| andrei a răspuns:

Esti prost?

NOname
| NOname a răspuns (pentru harciog):

Ştiu că la Hombre ar avea succes sigur.

M-ai lovit urit, nu crezi in succesul meu din invidie.Nu mai lupt pentru tricouri, na.

| PedoBarbie explică (pentru Delicacy):

Mulţumesc.

| TheStory a răspuns:

Te-ai uitat prea mult la filme SF, asta este una dintre teoriile alea din desenele de fantezie.

| Hombre a răspuns (pentru harciog):

Bai purtator de talanga succesul tau e in cireada de oi si capre.

| Mădă0611 a răspuns (pentru PedoBarbie):

Nibiru nu exista. Daca totusi te uiti la presupusa orbita, ea merge mai departe decat Pluto chiar http://www.skuggen.com/wp-content/uploads/2010/02/Nibirus-Orbit.jpg asta ar insemna ca planeta e inghetata mai tot timpul, ca nu vad sa orbiteze in jurul a 2 stele. Oky, ai putea spune ca ei pot trai la astfel de temperaturi, dar acel ADN contine "setarile" noastre, care, fiind vorba de doar 3500 de ani, si pe ale lor, deci, nu cred ca ar putea trai pe o astfel de planeta. In spariu e frig pentru ca nu exista dioxid de carbon. Exista planete calatoare, sau nu mai stiu cum le-au numit, care nu au o stea in jurul careia graviteaza, sa luam in calcul si asta, dar iar, in spatiu e frig, de la frig pana si Universul o sa inghete la un moment dat. Deci, fake. Cat despre zei, au fost creati de stramosii nostri din necunoasterea/neintelegerea legilor naturii. :)
Nu inteleg de ce oamenii ii supraapreciaza pe "omuletii verzi", poate cei care ar ajunge la noi sunt prea preocupati sa isi venereze "creatorii", prietenii imaginari, ca sigur au, si nu au ajuns nici macar unde am ajuns noi, d.p.d.v. tehnologic.

| Skylar a răspuns:

Serpilienii si vulturienii sunt de vina

| PedoBarbie explică (pentru HoneyPot):

Sper că nu crezi.

| Musique a răspuns:

Pe asta n-am mai auzit-o.

| Brittanie a răspuns:

Hai nu zău!

| Polaris a răspuns:

Nu nega existența unicornului din esența ta.

| RAY a răspuns:

Pura fantezie, acum ca sa crezi in asa ceva ai nevoie de credinta asemenatoare cu credinta in dumnezeu adica zero dovezi

| UnBaiatDubios a răspuns:

Majoritatea genelor umane sunt comune cu cele ale maimutelor.Singurul mod in care poate fii interpretata povestea asta este unul filosofic.