Am avut.
Ritmul nostru in lumea moderna...
Suntem ca niste roboti.
Nu stiu daca are legatura cu intrebarea, dar eu cand sunt la Unirii seara si vad marea de oameni care urca scarile, mereu ma abtin sa nu rad.
Suntem niste grabiti robotizati.Rutina ne-a robotizat.
Schimbarile de telefon, e vorba de moda.
Oamenii au invatat ca trebuie sa le pese de parerile celorlalti si isi iau noul iphone 32 dupa doar cateva luni sau un an maxim de iphone 31.Sau cand apare un alt telefon la moda.
Samsung galaxy S 60.
Alternativa nu exista.
Eu spun ca trebuie sa asteptam o situatie mortala pentru societatea naostra.
Cum ar fi un meteorit gigantic.
Sau o furtuna solara.
Sau razboi mondial.
Sau orice alta catastrofa de proportii planetare.
Pentru a creea ceva trebuie sa distrugi vechiul cum spunea cineva.
Lumea are nevoie de o furtuna solara pentru a se distruge curentul si toata electricitatea pentru a se intoarce la origini.
Sa vedem ce va mai fi la moda atunci, in afara de mizeriile alea de haine.
Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare.
Daca nu, nu am inteles.
Dar e un subiect si asta.
Totul e impus de sus prin manipulare. Sunt exploatate fricile si dorintele omului, emotivul este dirijat acolo unde le convine lor, spre NWO. Omul de rand contribuie din plin la asta fara sa rationeze. Elitele sunt fermierii iar noi vitele. Suntem complici.
Psihologi susțin că utilizarea masivă a internetului poate duce la pierderea răbdării. Cel mai rău lucru este să îi dai acces la internet prea mult unui copil de vârstă fragedă, practic îi nenorocești viața iar de exemplu o carte, o activitate calmă, școala îi vor părea de-a dreptul monotone. Internetul îți dă ție controlul, îți dă posibilitatea să accesezi informația când și cum dorești, poți vedea orice dorești și imediat poți schimba în altceva, iar acest control ce îl ai nu poți spune că îl ai și în viață iar aspectele mai liniștite ți se vor părea monotone. Nu tuturor ne este implantat acest efect dar cred că internetul este principala cauză a acestui dinamism și al pierderii răbdării.
E bine ca poti prinde ideea asa repede. Daca pentru citirea intrebarii ar trebui un minut, 5% inseamna 3 secunde. Ai economisit 57 secunde. In secolul vitezei cand trebuie sa facem totul pe fuga asta e un bun avantaj. Schimbarile rapide nu au loc numai in domeniul tehnologiei.
Termenul asta de " teoria conspiratiei" a fost dezvoltat tot de manipulatori sa zapaceasca lumea. Daca esti suficient de rational incat sa pui lucrurile cap la cap si sa-ti dai seama ca nimic nu e intamplator esti cu un pas inainte. Iti spune cineva ca Imparatii romani, Alexandru cel Mare sau altii au facut conspiratii? Nu, toti au vrut sa dobandeasca puterea globala. De cand e lumea sunt si vor fi astfel de oameni. Dar azi cand totul a inceput sa fie dat pe fata, Bush spune public de NWO, papa de la Roma la fel, altii si altii fac declaratii in acest sens, cand sunt atatea mijloace de informare, sa spui ca totul este o teorie mi se pare ca unii chiar nu vor sa vada. Din comoditate, frica, lipsa de responsabilitate. Ai vazut inaugurarea tunelului Gotthard?
Nu, n-am vazut. Ce a fost semnificativ acolo? Am auzit ca au participat personalitati marcante (sefi de stat).
Iti dau cateva secvente. Spectacolul a durat 1, 5-2 ore, a costat 8, 8 mil. Eu am auzit ca "au participat "(poate le-a fost dedicat) cele mai importante personalitati ale EU.
Oare ce-o fi insemnand astea?
https://www.youtube.com/watch?v=0kKj0RcNdws
ellakiss întreabă: