1)N-am vreo parere despre moarte, nu m-am intalnit cu ea pana acum.
2)E ca inainte sa te nasti, nu vezi nimic, nu simti nimic.Te stingi pur si simplu.
Sti cred ca dupa ce mori e ca si cand ai adormit dupa un vis ciudat si complex. Apoi te trezesti intr-un corp de bebelus si pe zi ce trece incepi sa uiti din acel vis.Cine isi mai reaminteste realizeaza ca e posibil sa se fi itamplat o reincarnare, dar nu toata lumea.....Sau, uite iti dau un exemplu real:inainte ca bunica mea sa moara (o pers iubitoare cu un caracter deosebit) a spus ca vede o lumina galbena si niste scari.Noi am crezut ca are halucinatii. Apoi cand a murit candela s-a stins ca si cum cineva a suflat in ea(geamuri inchise, usa la fel), iar ceasul s-a oprit.
E un fenomen ciudat si intr-un fel abia astept sa vad ce se intampla.
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:17-19
JUDECATA:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Vom fi judecati daca l-am urmat pe Isus sau nu.TOT PAMANTUL. Si cei ce L-au urmat si cei ce nu.
2 Corinthians 5:10
Eclesiastul 11:9
Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.
Dupa moarte vine judecata cu privire la modul cum ti-ai trait viata. Apoi vei petrece vesnicia in rai sau iad.
De ce trebuie să am o părere despre ceva ce primesc din oficiu? Nu cer moartea, dar vreau nu vreau, am parte de ea. Iar din cauza asta, nu prea pot să-mi fac o părere despre ea, oricare ar fi aia, moartea tot o să vină, iar eu nu pot schimba nimic în privinţa asta.
Ce se întâmplă după ce mori?
Păi, ai parte de o mega-petrecere cum n-ai avut nici la majorat, cu colive multe, lumânări, mâncare, vin...
vin toate cunoştinţele tale să te vadă cum te descompui, în timp ce te duce la cimitir într-o Dacie papuc urmată de un alai de babe semi-bete care falsează veşnica pomenire.
Toată lumea spune că ai fost un om bun, chiar dacă te-ai purtat ca un căcat cu ei.
Te îngroapă. Te colcăie vriermii. Putrezeşti.
anonim_4396 întreabă: