Am citit mai demult aceasta carte, dar mi-a placut.Cuprinde franturi de jurnal, amintiri, povestiri, destainuri. Eliade se numara printre autorii mei preferati. O sa-ti scriu un citat care mi-a placut din carte : "Mi-ai facut, fara sa stii cel mai mare rau; m-ai apropiat de tine, de gandurile tale, de pretuirile tale si apoi m-ai lasat singura ". iti mai recomand de acelasi autor si Maitreyi, in cazul in care nu ai citit-o deja ( e mai frumoasa decat Romanul adolescentului miop dupa parerea mea )...
Salut DeeDee! Intai este unul din romanele mele preferate. Si ti l.as recomanda si tie [Nu judeca o carte dupa coperta ] Cum fac unii!
Părerea mea Hmmm...
Am citit această carte când aveam 11 sau 12 ani. Am înţeles-o perfect, m-a maturizat şi m-a îndrumat către alte cărţi ale lui Eliade. Mi-a deschis poarta către lumea unui filosof care, personal, îmi bântuie sufletul cu vorbe şi sentimente ce au evadat din paginile cărţii. Sensibilitatea şi naturaleţea cu care Eliade a scris cartea dă toată magia romanului. După ea au venit Maitreyi, nuntă în cer, noapte de sânziene 1.2 etc.
Eliade e un scriitor de mâna a doua. Merge la adolescenţi. A nu se reciti după 25 de ani, rişti să ai deziluzii.
Eliade de mana a doua? Iti recomand calduros sa ramai tot pe OTV si sa nu mai sari gardul.