| Narfundo a întrebat:

Ce parere aveti despre cei care cred ca au vazut sau chiar au fost rapiti de extraterestrii?! Ceva experiente in acest domeniu?

Răspuns Câştigător
| cosmin2344 a răspuns:

Eram la pescuit pe timp de noapte, undeva la tara si cerul era intesat de stele. era tarziu 2-3 dimineata, stateam pe spate si priveam. fii atent, ai cuvantul meu k nu mint nici-o clipa macar. daca ar fi sa vezi un avion, realizezi cat de aproape este de pamant in functie de cat de repede strabate distanta de la o stea la alta..intelegi ce vreau sa spun, e ca atunci cand pui degetul aproape de ochi si nu mai vezi soarele. ei bine, privind asa, o lumina mi-a atras atentia, pentru ca s-a aprins asa dintr-odata intre doua stele..era exact lumina unei stele cazatoare, a stat putin pe loc, cateva secunde, si-apoi se deplasa undeva spre dreapta, ca si cum ai privi o stea care nu cade, ci zboara usor oblic spre cer. am realizat cat de departe este de pamant prin simplul fapt ca deplasarea se efectua exact cum vezi in filmele SF SI TOTUSI nu reusea sa parcurga mare lucru din distanta dintre stelele intre care se afla. sper a ai inteles

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Li s-a indus psihic de oamenii care doresc sa ne distraga de la credinta.

| Mariinaa a răspuns:

Eu una gandesc astfel : "Frate, nu putem fi singuri in atata universu', mai trebuie sa fie cineva acolo ascuns de ochii curiosilor ". Despre experiente, hmmm, cred ca e mai mult mintea umana aici, imaginatia care-ti joaca feste! Nu cred ca cineva vreodata va dori sa invadeze Pamantul, sincer, eu daca as fi in locu' lor, n-as prea vrea...Seara fainahappy.

| Onio a răspuns:

Pana la proba contrarie, sunt Toma necredinciosul in legatura cu acele persoane care fac asemenea afirmatii.
In ceea ce ma priveste, nu cred ca suntem "singuri" in Univers.
Dar pana acolo e cale lunga.

Cat despre acei oameni si asa zisele lor "experiente" (intalniri de gradul III),
parerea mea este ca marea parte o fac pentru publicitate (sa devina vedete), alte persoane sunt atat de labile incat daca astazi le spui ca ai vazut un OZN, si la noapte viseaza OZN-ul si extraterestrii, maine zic ca au fost si ei rapiti.
Eu nu as recomanda filmele SF pentru persoanele labile happy, nu de alta, dar prostia este ca un virus, mai nou, si vad ca se transmite pe toate caile.
Si culmea, "extraterestrilor" vad ca in proportie de 90% le place America, presupun ca ii buna mancarea de la McDonalds laughing
BigFoot Loves USA;
El Chiupacabra Loves USA;
Yetti Loves USA laughing

Pana nu se demonstreaza concret, cu dovezi clare demonstrate in realitate, si nu cu poze modificate pe Photoshop, imi pare o aberatie.

P.S.

"E.T phone home" laughing

| WhatheWow a răspuns:

SF!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa,pe mine m-au rapit o data, da` nu le-a mers...

| WhatheWow a răspuns:

Cei care sustin ca au fost rapiti de extraterestri au aceeasi dreptate ca si cei ce sustin ca l-au vazut pe Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WhatheWow):

Da,asa e, de unde stii? eu l-am vazut o data in vis, adica nu chiar vazut...intelegi?
am avut o vizuine